Društvo

Bingo Banja Luka priredio rođendansku zabavu uz mnoštvo nagrada

Bingo Banja Luka priredio rođendansku zabavu uz mnoštvo nagrada
Foto: Ustupljena fotografija | Bingo Banja Luka priredio rođendansku zabavu uz mnoštvo nagrada

​BANJALUKA - Bingo Banja Luka proslavio je rođendan uz fantastičnu cjelodnevnu zabavu za sve posjetioce. I ovoga puta Bingo je bio mjesto okupljanja i zabave za sve generacije, a posjetioci su imali priliku okušati svoju sreću u atraktivnim igrama i osvojiti vrijedne nagrade. ​Uručena donacija Dajak klubu u iznosu od 5.000 KM.

Jedna od najzabavnijih igara bila je sklapanje puzzli, gdje su timovi od po dvoje takmičara slagali fotografije prepoznatljivih banjalučkih mjesta, kao što su Gospodska ulica, tvrđava Kastel i dajak. Kako iz Binga niko ne ide praznih ruku, svi učesnici su dobili vrijedne poklone koje je Bingo osigurao zajedno sa partnerima centra: zlatara Sezam, cvjećara Mirellflowers, studio Lumiere, apoteka B Pharm, restoran Mamička i trgovina Galaxy code. 

Za najmlađe posjetitelje organizovali su kutak pun igara: od XO-a, face paintinga, balona, do igara s kinetičkim pijeskom. Omiljene maskote Sonic i Marshall dodatno su uljepšale dan i donijele osmijehe na lica mališana.

Posebno zanimanje izazvala je interaktivna igrica na displeju "Bingos u Dajaku", u kojoj su učestvovali i članovi "Dajak kluba". Svi posjetioci imali su priliku zaigrati igricu i dati doprinos skupljajući bodove, a Bingo je ovom prilikom uručio donaciju od 5.000 KM "Dajak klubu" za reparaciju čamaca, potvrđujući svoju posvećenost podršci lokalnoj zajednici.

Takođe, posjetioci su tokom cijelog dana uživali u promocijama i degustacijama, a proslava je završena uz rođendansku tortu i izvlačenje dobitnika nagradne igre "Naše mjesto već 10 godina". 

Bingo Banja Luka zahvaljuje svim posjetiocima i partnerima i upućuje iskrene čestitke dobitnicima 15 vaučera za kupovinu u Bingu u vrijednosti 1.000 KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije