BiH

Ujedinjena Srpska otvorila kancelariju u Mrkonjić Gradu: Dobro se razumijemo sa narodom

Ujedinjena Srpska otvorila kancelariju u Mrkonjić Gradu: Dobro se razumijemo sa narodom
Foto: Ustupljena fotografija | Ujedinjena Srpska otvorila kancelariju u Mrkonjić Gradu: Dobro se razumijemo sa narodom

Ujedinjena Srpska organizovala je predizborni skup na centralnom gradskom trgu u Mrkonjić Gradu, a nakon toga kandidati za odbornike u Skupštini opštine, zajedno sa predsjednikom stranke, dr Nenadom Stevandićem i građanima, prošetali su do Zanatskog centra gdje je otvorena kancelarija stranke.

Predsjednik Ujedinjene Srpske, dr Nenad Stevandić, poručio je da su na listi u Mrkonjić Gradu najbolji inženjeri, čestiti i uspješni ljudi, kao i veliki broj mladih ljudi punih energije.

“Nadamo se najboljem mogućem rezultatu jer Ujedinjena Srpska se zasniva na kontaktu sa građanima. Ona ima dobro razumijevanje sa narodom i stići će do svake kuće u Mrkonjić Gradu”, rekao je Stevandić.

Milan Đukanović, predsjednik Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske Mrkonjić Grad, poželio je da kampanja za izbore protekne dostojanstveno, a građane je pozvao da posjete stranačku kancelariju i upoznaju se sa programom Ujedinjene Srpske, svaki dan u periodu od devet do 17 časova.

“Izlazimo na izbore sa ciljem da stanovništvu prezentujemo svoje ideje. Želim da istaknem da nećemo voditi nikakvu prljavu kampanju koja se zasniva na uvredama, lažima, prozivanju bilo koga od političkih faktora na izboima. Svojom originalnošću ćemo pokazati da je ovo što govorim pravi cilj i smisao postojanja Ujedinjene Srpske”, poručio je Đukanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije