BiH

Ujedinjena Srpska najavila najbolji izborni rezultat od osnivanja

Ujedinjena Srpska najavila najbolji izborni rezultat od osnivanja
Foto: Ustupljena fotografija | Ujedinjena Srpska najavila najbolji izborni rezultat od osnivanja

Ujedinjena Srpska je kampanju okončala spetakularnom završnom konvencijom u Distriktu Brčkom, u istom gradu gdje je i započela prije mjesec dana.

Velika sala Doma kulture doslovno je bila mala da primi sve građane koji su došli da čuju završe poruke kandidata i rukovodstva stranke, pa su mnogi ostali ispred.

Predsjednik Ujedinjene Srpske, dr Nenad Stevandić, obraćanje je započeo onako kako i dolikuje – ljudski i srpski, izražavajući saučešće porodicama žrtava poplava u Federaciji BiH i pozivajući na solidarnost prilikom obnove njihovih domova.

"Što se tiče Ujedinjene Srpske, kao što ste vidjeli, u kampanji ni jedna ružna riječ nije upućena bilo kojoj strani, ali su svi jako dobro razumjeli predložena rješenja. Naša rješenja ne traže neki dodatni novac, ne traže preveliko vrijeme da se realizuju. Tako da US može da bude ponosna u Brčkom, ali i u čitavoj Republici Srpskoj. Od prvog dana kampanje kada smo na Trgu u Brčkom obznanili naš program Ujedinjeni za Brčko, za Srpsku, za svaki grad, obišli smo čitavu Republiku Srsku, dobili podršku svih gradova, sela, opština", izjavio je Stevandić.

Kako kaže, Ujedinjena Srpska je ponosna načinom na koji su je građani prihvatili.

"Sigurno smo u ovoj kampanji, ako pogledamo čitavu Srpsku i FBiH, imali nešto što je jako pristojno, ugodno za uho i za oko. Sigurni smo da će narod to nagraditi. Mi preko društvenih mreža, naših kancelarija i kol centara imamo odličnu interakciju sa narodom. Potpuno smo sigurni da će ovo biti do sada najbolji rezultat Ujedinjene Srpske od njenog osnivanja. Zvaćemo vas da zajedno proslavimo", najavio je Stevandić.

Dražen Vrkavčević, nosilac poslaničke liste u Brčkom, istakao je da je Ujedinjena Srpska kampanju vodila fer i korektno, kao što je i radila protekle četiri godine.

"Obišli smo sa našim kandidatima mjesne odbore i zajednice, naša sela. Narod nas je podržao, hvala im na tome, nadamo se veoma dobrom rezultatu.

Imali smo dva poslanika u Skupštini Brčkog, očekujemo više nakon ovih izbora", rekao je Vrkavčević.

Kandidat za poslanika, Uroš Vojnović, podvukao je da je ovu kampanju obilježilo jedinstvo u stranci.

"Možda sam subjektivan, ali naš slogan Ujedinjeni za Brčko je najbolji. Želimo da uspijemo, da narod, omladina ostaje ovdje. Vjerujte, mladost nije naša budućnost, ona je naša sadašnjost", zaključio je Vojnović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije