BiH

Ujedinjena Srpska: Samo slobodni građani mogu slobodno da odlučuju

Ujedinjena Srpska: Samo slobodni građani mogu slobodno da odlučuju
Foto: Ustupljena fotografija | Ujedinjena Srpska: Samo slobodni građani mogu slobodno da odlučuju

BANJALUKA - Ujedinjena Srpska smatra da svi politički akteri treba da daju sve od sebe kako bi ostatak predizborne kampanje protekao u fer i korektnoj atmosferi.

Budući da su se pojavile informacije o incidentima u pojedinim lokalnim zajednicama, o neprihvatljivim pritiscima na glasače, kao i da su određeni politički subjekti počeli da koriste jezik neprimjeren javnim nastupima, iz Ujedinjene Srpske objašnjavaju da imaju potrebu da se oglasi na ovaj način.

"Izražavamo zadovoljstvo načinom na koji Ujedinjena Srpska vodi predizbornu kampanju – pozitivno, promovišući svoj program, ideje i kandidate. Smatramo da je to najbolji način političkog predstavljanja koji bismo voljeli da vidimo, kako kod naših političkih rivala, tako i u redovima naših partnera", saopštili su iz ove stranke.

Dodaju da građani, birači na izborima treba da sude na osnovu kvalitetastranačkih programa i kandidata, na osnovu rezultata, slobodno i bez ikakvih pritisaka.

"Jer, samo slobodni građani mogu slobodno da odlučuju i to je Republika Srpska za koju se Ujedinjena Srpska zalaže", dodaju na kraju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije