BiH

Ujedinjena Srpska: Mi smo garancija opstanka Srebrenice u ustavnopravnom sistemu Srpske

Ujedinjena Srpska: Mi smo garancija opstanka Srebrenice u ustavnopravnom sistemu Srpske
Foto: Ustupljena fotografija | Ujedinjena Srpska: Mi smo garancija opstanka Srebrenice u ustavnopravnom sistemu Srpske

​SREBRENICA - Mi smo garancija srpske većine u Srebrenici, garancija opstanka Srebrenice u ustavnopravnom sistemu Republike Srpske i garancija pobjede našeg zajedničkog kanidata za načelnika, gospodna Miloša Vučića.

To je izjavio predsjednik Ujedinjene Srpske, dr Nenad Stevanić, na predizbornom skup u Srebrenici. Kaže da je ponosan na snagu liste US u Srebrenici, na mlade ljude, pune enerije.

"Ali i na organizaciju koja je, kao što možete da vidite, okupirala sve ulice i trgove u Srebrenici. Svim nevjernim tomama koji danas sumnjaju upumpavamo novu energiju, novu hrabrost i da nastavimo u narednom periodu kampanju, da ne dozvolimo da neko isknjiži Srebrenicu iz našeg duhovnog značaja i iz ustanopravnog poretka Srpske. Ujedinjena Srpska je najbolji mogući garant da ćemo ovdje da pobijedimo i mi i naš zajenički kanidat" rekao je Stevandić.

Miroslav Grujičić, predsjednik Opšinskog odbora US Srebrenica, poručio je da skup u Srebrenici ima za cilj da pokaže snagu i podršku zajedničkom kanidatu srpskih stranaka za načelnika opštine.

"Pozivam sve koji imaju pravo glasa, da se na izborima odazovu u što većem broju, da podrže Miloša Vučića i naravno najbolju listu Ujedinjene Srpske – Ujedinjeni za Srebrenicu. Mi imamo najmlađu listu, 99 osto su Srebreničani koji žive u Srebrenici. Znamo šta su problemi koji nas muče. Borićemo se za kapitalne projekte, za pokretanje Banje „Guber“. U poteklim danima je bila nestašica vode... Mi ćemo se ka tim ključnim problemima usmjeriti. Bez toga, sve drugo nam je tapkanje u mjestu" naglasio je on.

Miloš Vučić je izrazio zadovoljstvo prvom većom tribinomu Srebrenici koju je organizovala upravo Ujedinjena Strpska, kao jedna od najvećih političkih partija u Republici.

"Ovo je jasan dokaz srpskog jedinstva u Srebrenici. Zahvalan sam gospodinu Stevandiću što je došao danas. Smatramo da u Ujedinjenoj Srpskoj imamo jakog i pouzdanog partnera, što će se i na izborima pokazati" zaključio je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije