BiH

Ujedinjena Srpska Banjalučanima podijelila trobojke: Neraskidiva veza između naroda Srpske i Srbije

Ujedinjena Srpska Banjalučanima podijelila trobojke: Neraskidiva veza između naroda Srpske i Srbije
Foto: Ustupljena fotografija | Ujedinjena Srpska Banjalučanima podijelila trobojke: Neraskidiva veza između naroda Srpske i Srbije

Na Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, Ujedinjena Srpska podijelila je Banjalučanima trobojke, uz poruku da srpsku zastavu treba da ima svaka srpska kuća i da je s ponosom ističe.

Miloš Ćurković, kandidat za odbornika u Skupštini Grada Banjaluka, podsjetio je da je Ujedinjena Srpska i prethodnih godina svakog 15. septembra obilježavala ovaj praznik.

"Provodimo akcije kako bismo promovisali ovaj jako bitan datum za Republiku Srsku i Republiku Srbiju. Praznik se proslavlja i na dan kada se obilježava proboj Solunskog fronta. Mi koji smo potomci heroja proboja dužni smo da čuvao kulturu, da njegujemo tradicionalne vrijednosti i ukažemo na neraskidivu vezu između srpskog naroda u Republici Srpskoj i Srbiji. Tim povodom danas Ujedinjena Srpska na Trgu Krajine dijeli zastave našim sugrađanima jer smatramo da svaka kuća treba da ima našu zastavu i da se ona istakne svakog 15. septembra i 9. januara", poručio je Ćurković, saopšteno je iz Ujedinjene Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije