BiH

U Palati Srbija sastanak Vulina i Selaka: Vulin podržao SPS

U Palati Srbija sastanak Vulina i Selaka: Vulin podržao SPS
Foto: Ustupljena fotografija | U Palati Srbija sastanak Vulina i Selaka: Vulin podržao SPS

U Palati Srbija održan je sastanak potpredsjednika Vlade Srbije Aleksandra Vulina i predsjednika Socijalističke partije Srpske Gorana Selaka.

Na sastanku je, između ostaloga, razgovarano o unapređenju saradnje između Republike Srpske i Srbije, kao i o saradnji Pokreta socijalista i SPS-a.

Aleksandar Vulin je istakao važnost jačanja veza između srpskog naroda s obje strane Drine, naglašavajući da je jedinstvo ključ za bolju budućnost i stabilnost.

"Pokret socijalista i Socijalistička partija Srpske dijele iste vrijednosti, a to su nacionalna odgovornost, solidarnost, jedinstvo i rad u interesu naroda. Punu podršku pružamo SPS-u u njihovoj borbi za bolju i jaču Srpsku", rekao je senator Republike Srpske Aleksandar Vulin, poželjevši uspjeh SPS-u na predstojećim izborima.

Lider SPS-a Goran Selak je izrazio zahvalnost na podršci i naglasio da je saradnja sa Srbijom od vitalnog značaja za Republiku Srpsku.

„Naši ljudi su naša snaga. Samo kroz jedinstvo, solidarnost i brigu o svakom čovjeku, možemo graditi jaku i stabilnu Republiku Srpsku. Manifestacija “Dani Srpske u Srbiji”, koja je sinoć svečano otvorena, jedan je od simbola te veze, a današnji sastanak je još jedan korak više ka jedinstvu kojem neprestano težimo. Mi smo jedno u svakom smislu te riječi“ poručio je Selak.

Na sastanku je istaknuto da je potrebno nastaviti sa zajedničkim projektima u oblasti privrede, kulture i obrazovanja, jer je jedinstvo srpskog naroda ključ za stabilnost i prosperitet Republike Srbije i Republike Srpske.

 

Vulin i Selak su zajednički poručili da će nastaviti da rade na unapređenju odnosa, sa ciljem da svaki Srbin u Republici Srpskoj i Srbiji ima jednaku šansu za bolji život, uz jasnu poruku: "Za Srpsku treba imat’ dušu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije