BiH

Trivićeva poklonila Stanivukoviću "porodično stablo korupcije"

Trivićeva poklonila Stanivukoviću "porodično stablo korupcije"
Foto: Ustupljena fotografija | Trivićeva poklonila Stanivukoviću "porodično stablo korupcije"

BANJALUKA - "Danas smo došli ovdje da poklonimo simbioznom gradonačelniku Banjaluke porodično stablo korupcije Dodikovih firmi koje je on "zaboravio", pa smo ga mi iznijeli nedavno na Trg Krajine da pokažemo u kakvoj privatizovanoj zemlji živimo, ali i da podsjetimo na Stanivukovićevo ćutanje na temu korupcije Milorada Dodika i njegove klike“, izjavila je Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta na pres konferenciji ispred Gradske uprave gdje su aktivisti Narodnog fronta donijeli porodično stablo korupcije.

Trivićeva je da licu mjesta pozvala Stanivukovića da siđe iz kancelarije da im objasni koje je čija firma na stablu, pošto se on dugo bavio tom temom, a ponda naprasno prestao.

"Stanivuković sigurno zna koje su firme naslonjene na "Batu", koje na "Seku", kako ih je on nazivao do prije dvije godine, a koje na Vicu i Kaju“, izjavila je Trivićeva.

Dodaje da su Stanivukoviću za uspomenu donijeli i simbiozni porodični album u kojem su mnogobrojne fotografije Stanivukovića sa čelnicima režima, prvenstveno sa Miloradom Dodikom i Nenadom Nešićem.

"Lijepo bi bilo da nam Stanivuković objasni otkud sada ovoliki obrti u odnosu sa Dodikom: prvo je bio njegov ljuti protivnik, pa je odjednom postao njegov veliki saveznik, a sada pokušava opet da odglumi da je protiv navodno SNSD-a, iako i dalje ne smije da pomene Dodika. Svjestan je Stanivuković da ga Dodik drži u šaci i da je izdao Banjalučane i da mu oni pakt sa Dodikom neće oprostiti", izjavila je Trivićeva, te dodala:

"O svemu ovome imala sam namjeru da govorim u TV debati, ali ni Stanivuković ni Šobot nisu pristali da se suoče sa mojim pitanjima i odbili su TV debate", jasna je Trivićeva.

Trivićeva napominje da je jasno ko je opozicioni kandidat za gradonačelnika, i da to može biti samo onaj oko kojeg su se okupile sve stranke opozicije, a to je Jelena Trivić, koju su podržali i visoki funkcioner PDP-a Milko Grmuša, kao i Branko Dokić profesor emeritus i jedan od osnivača PDP-a.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije