BiH

Trivić: Stanivuković je doveo grad u predbankrotno stanje

Trivić: Stanivuković je doveo grad u predbankrotno stanje
Foto: Ustupljena fotografija | Trivić: Stanivuković je doveo grad u predbankrotno stanje

BANJALUKA - „Stanivuković kaže da Grad redovno izmiruje svoje obaveze, prevoznici kažu da im Grad duguje nešto više od 1.6 miliona KM. Ko laže?“ upitala je Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta nakon jučerašnjih izjava o javnom prevozu, te dodala:

„Stanivuković i SNSD nastavljaju da se poigravaju sa penzionerima. Pozivam Stanivukovića da odmah isplati dug prevoznicima kako naša najstarija populacija ne bi ostala bez svojih prava. Potpuno je neshvatljivo da se danas otvara nikom potreban betonski park u nefunkcionalnoj i zbunjujućoj kružnoj raskrsnici na koji je potrošeno više miliona maraka, a da nisu isplaćena dugovanja prema prevoznicima.“

Trivićeva ističe da penzioneri, koji će evidentno ostati bez besplatnih karata, treba da znaju da su zloupotrebljeni od strane Stanivukovića u svrhu njegove promocije, a da je novac potreban za pokrivanje troškova prevoza bačen na koncerte, festivale, kružne tokove i betonske parkove.

„Uz to, Stanivuković je doveo grad u predbankrotno stanje. SNSD na to sve je zajedno sa Stanivukovićem saučestvovao u pustošenju gradske kase, dok ni jednim ni drugima nikada nije bio cilj da pomognu penzionerima, nego da kupe njihovu naklonosti pred izbore. Žalosno je i sramno što su penzioneri postali predmet političke trgovine“, kaže Trivićeva.

„Zaista, i ako je i od Stanivukovića i SNSD-a, previše je“, zaključuje Trivićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije