BiH

Tribina u Rekavicama: Lista Demosa jedna od najboljih

Tribina u Rekavicama: Lista Demosa jedna od najboljih
Foto: Ustupljena fotografija | Tribina u Rekavicama: Lista Demosa jedna od najboljih

BANJALUKA - Nadam se da ćemo u Republici Srpskoj politički sazrijevati, a Demos nastoji da tome da svoj doprinos, rekao je predsjednik Demokratskog saveza (Demos), Nedeljko Čubrilović na predizbornoj tribini koja je održana u banjalučkom naselju Rekavice.

On je istakao da je lista Demosa jedna od najboljih i izrazio očekivanje da će građani to prepoznati i da će dati znatno veću podršku Demosovim kandidatima.

"Siguran sam da će Demos biti parlamentarna stranka u najmanje 50 opština u Republici Srpskoj", rekao je Čubrilović.

"Ovo je jedna od naših posljednjih predizbornih tribina i sada smo uvjereni da ćemo imati tri odbornika imajući u vidu podršku koju su nam građani pokazali na ovim skupovima", rekao je Boran Bosančić, nosilac Demosove liste za Skupštinu grada Banjaluka.

On je istakao da pitanje vodosnabdijevanja ruralnih predjela nije političko već životno pitanje. On dodaje da je neophodno riješiti pitanje infrastrukture na selu, da treba asfaltirati sve lokalne puteve i da je neophodno više ulagati u razvoj seoskog turizma, i da će se odbornici Demosa u budućoj Skupštini grada upravo zalagati za rješavanje ovih pitanja.

"Demos je politička opcija koja može da doprinese rješavanju novonastale situacije i nagomilanih problema", rekla je Radmila Kocić Ćućić, kandidatkinja za Skupštinu grada.

Ona je istakla da će se zalagati za održiv ostanak žena na selu, za podršku projektima koji će to omogućiti, za bolje obrazovanje naše djece, kao i za efikasniji razvoj turizma.

Petar Malešević, najmlađi kandidat za odbornika, zahvalio je građanima Rekavica koji tradicionalno podržavaju kandidate Demosa na svim izborima. On je izrazio uvjerenje da će dobiti značajnu podršku na predstojećim izborima od svih građana, a posebno od mladih, kako bi mogao da na adekvatan način bude njihov glas u Skupštini grada.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije