BiH

Tribina SPS-a na Kočićevom Vijencu: Prepuna sala i odlična atmosfera

Tribina SPS-a na Kočićevom Vijencu: Prepuna sala i odlična atmosfera
Foto: Ustupljena fotografija | SPS Banjaluka održao tribinu na Kočićevom Vijencu: Prepuna sala i odlična atmosfera

BANJALUKA - Večeras je na Kočićevom Vijencu održana tribina Socijalističke partije Srpske (SPS) Banjaluka, na kojoj su se prisutnima obratili predsjednik SPS-a Goran Selak i predsjednik Gradskog odbora SPS Banjaluka Saša Gligorić, zajedno sa kandidatima za predstojeće izbore.

U prepunoj sali vladala je sjajna atmosfera, dok su mještani imali priliku da u direktnom razgovoru sa rukovodstvom i kandidatima dobiju odgovore na sva pitanja i predstave svoje ideje i inicijative.

"Zadovoljstvo nam je što smo večeras imali priliku da se družimo sa našim sugrađanima na Kočićevom Vijencu. Ovo je znak da građani prepoznaju naš rad i da smo na pravom putu", istakao je Selak, uz napomenu da SPS nastavlja svoju politiku bliske saradnje sa lokalnim stanovništvom i rješavanja njihovih svakodnevnih problema.

Saša Gligorić je posebno pohvalio odziv mještana i poručio da SPS Banjaluka ostaje posvećen rješavanju ključnih pitanja koja se tiču svakodnevnog života građana, naročito u mjesnim zajednicama poput Kočićevog Vijenca.

Tribina je protekla u dinamičnom i prijateljskom tonu, a okupljeni su izrazili podršku kandidatima SPS-a, naglašavajući važnost zajedništva i solidarnosti u predstojećim izazovima, saopšteno je iz SPS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije