BiH

Stevandić u Srpcu: Ujedinjena Srpska ovdje ima dubok korijen

Stevandić u Srpcu: Ujedinjena Srpska ovdje ima dubok korijen
Foto: Ustupljena fotografija | Stevandić u Srpcu: Ujedinjena Srpska ovdje ima dubok korijen

SRBAC - Ujedinjena Srpska u Srpcu ima dubok korijen i čvrsto stablo, poručio je predsjednik stranke, dr Nenad Stevandić.

On se, zajedno sa kandidatima za odbornike, danas družio sa građanima Srpca, na Trgu boraca.

"Ujedinjena Srpska ima i dobrog predsjednika Opštinskog odbora i predsjednika Skupštine opštine Srbac. Ovdje se nadamo još boljem rezultatu, još većem uticaju. Ponosni smo na to koliko smo rasli i koliko smo doro prihvaćeni u gradu. A, takođe smo ponosni na to što vodimo kampanju koja se ne zasniva na pljuvanju drugih, niti imamo potrebu za ružnim riječima. Jednostavno, promovišemo ono što je najbolje za opštine i gradove, a najbolje za Srbac su ljudi iz Ujedinjene Srpske", zaključio je Stevandić.

Miloš Budić, nosilac odborničke liste, istakao je da je Opštinski odbor Ujedinjene Srpske spremno dečekao kampanju za izbore i da   izlazi sa punom listom, odabranih kandidata.

"Zahvaljujem se svima koji su na ovoj listi, što predstavljamo Ujedinjenu Srpsku u Srpcu. Mi smo prije četiri godine, mogu slobodno reći, iznenadili i sami sebe brojem glasova i sa brojem odbornika. Ovoj listi i svima nama želim da i ove godine postignemo sličan rezutat. Ako ništa, da ostanemo na istom broj odbornika i broju glasova. Ali, ako iznenadimo sebe, iznenadićemo i druge. Gledajući stanje na terenu, mislim da će US pojačati broj glasova, a samim tim možemo očekivati i više odbornika. Jedva čekamo 6. okobar i rezultate", rekao je Budić.

Istakao je da su protekle četiri godine imali dobar odnos sa SNSD-om, tako da će US u Srpcu podržati kandidata SNSD-a za načelnika opštine, Mlađana Dragosavljevića.

"I nadam se još boljoj i uspješnijoj saradnji i u naredne četiri godine", zaključio je Budić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije