BiH

Stevandić poručio da narod prepoznaje politiku ujedinjenja

Stevandić poručio da narod prepoznaje politiku ujedinjenja
Foto: Ustupljena fotografija | Stevandić poručio da narod prepoznaje politiku ujedinjenja

ZVORNIK - Ujedinjena Srpska glasno kaže da je puno toga u svim našim gradovima tromo, da je svuda gužva, da je administracija usporena, a sve to može da se digitalizuje, ubrza i bolje organizuje.

Ovo je jedna od poruka predsjednika Ujedinjene Srpske, dr Nenada Stevandića, sa predizborne tribine u Zvorniku.

Stevandić je naglasio da se bolji efekti populacione politike, reorganizacije lokalne uprave, povećanja broja radnih mjesta - mogu postići boljom organizacijom vlastitih resursa.

"Smatramo da je to svuda sporo, u čitavoj Republici Srpskoj, pa i u Zvorniku. I da smo mi ljudi koji imaju tu vrstu energije, obrazovanja, znanja i možemo sve te procese da ubrzamo. I od toga bi svi imali koristi: investitori, radnici, socijalno ugrožene kategorije, svi građani", rekao je Stevandić.

On je poručio da Ujedinjena Srpska vodi politiku koja ne dozvoljava da se međusobno pljujemo.

"Ovo je kampanja u kojoj se mi nismo valjali u blatu, to smo ostavili drugima. Ne koristimo teške i ružne riječi, ali je sigurno da ono što mi govorimo i predstavljamo, narod najbolje prihvata. To je politika ujedinjenja, zaštite resursa, ustavnog kapaciteta i institucija Republike Srpske", zaključio je Stevandić.

Nosilac odborničke liste Ujedinjene Srpske, Boško Aragić, pobrojao je prioritete u Gradu Zvorniku.

"Mi ćemo se zalagati za kategorije koje su obespravljene, marginalizovane. Tu, prije svih, mislim na boračku populaciju i njihove potomke i ratne vojne invalide. Smatramo da oni zaslužuju bolje mjesto u društvu i trudićemo se da tu nepravdu ispravimo. Naravno, tu je mladina, mladi bračni parovi, naročito oni koji žele da formiraju i šire porodicu. Zalagaćemo se za subvencije za porodicu", rekao je Aragić.

Tribini je prisustvovao i Bojan Ivanović, kandidat SNSD za gradonačelnika Zvornika, koji ima podršku Ujedinjene Srpske.

Pobjednik se zove Stefan Bojić: Svima je jasno da će Ujedinjena Srpska slaviti u Bratuncu

Siguni smo u pobjedu, to je najbolje za svakog građanina Bratunca. Ujedinjena Srpska će slaviti u Bratuncu, zajedno sa svojim narodom, bez potrebe da bilo koga ponizi.

To je na centralnoj tribini u Bratuncu poručio predsjednik Ujedinjene Srpske, dr Nenad Stevandić.

U prilog tome govori prepuna sportska dvorana u ovoj opštini. Građani su uzvikivali ime kandidata za načelnika opštine, Stefana Bojića i Ujedinjene Srpske, uz povike: "Pobjeda, pobjeda!"

"Ponosan sam na ovu mladost Bratunca, koja je njegova budućnost i koju Stefan Bojić predvodi. Ponosan sam i na starije ljude, na borce, invalide, na sve vas! Na vedra lica koja s radošću dolaze na naše skupove. Pokazujemo i pokazali smo da imamo najbolje ideje za Bratunac, najbolje odnose sa Srbijom, najbolji progam za razvoj grada i poštovanje prema njegovim stanovnicima", rekao je Stevandić.

Stefan Bojić je poručio da je puna sportska dvorana najbolji odraz snage Ujedinjene Srpske u Bratuncu.

"To je sasvim jasna poruka svima koji su sumnjali u snagu US u Bratuncu. Samo hoću kratko da poručim – kao što se svakog dana sunce rađa na istoku, tako će i promjene u Republici Srpskoj da krenu iz Bratunca, od Ujedinjene Srpske", zaključio je Bojić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije