BiH

Stevandić: Cilj tri mandata u Skupštini grada

Stevandić: Cilj tri mandata u Skupštini grada
Foto: N.N. | Stevandić: Cilj tri mandata u Skupštini grada

PRIJEDOR - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je večeras da je cilj ove stranke osvajanje tri mandata u Skupštini grada Prijedora, kojem, kako kaže, nedostaju stvari koje bi ga činile regionalnim centrom.

Stevandić je rekao da će naredne četiri godine biti najbolje u istoriji ovog grada i da je Ujedinjena Srpska partner koji će zaustaviti iseljavanje i povećati zaposlenost.

"Nedostaju razne vrste institucija i po tome je Prijedor iza drugih gradova", rekao je Stevandić novinarima u Prijedoru gdje je Ujedinjena Srpska večeras održala predizbornu tribinu.

Nosilac liste kandidata Ujedinjene Srpske za odbornike u Skupštini grada Prijedora Nenad Mejakić rekao je da stranka na lokalne izbore izlazi drugi put, da je prvi put osvojila dva, a da sada teži ka trećem mandatu.

"Imamo punu listu, podržavamo gradonačelnika Slobodana Javora jer mislimo da je opravdao očekivanja građana i nadamo se dobrom izbornom rezultatu", dodao je Mejakić.

Tribini je prisustvovao kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Slobodan Javor, kojeg podržava koalicija 10 političkih partija uključujući i Ujedinjenu Srpsku.

On je rekao da je imao korektnu saradnju u proteklom periodu sa svim koalicionim partnerima, da je broj partnera u koaliciji povećan na 10 i da su u najavi još dvije.

"To je zasad nezvanično, a o tome ću održati posebnu konferenciju za medije", dodao je Javor.

On je naglasio da su u koaliciji ostali svi politički subjekti koji su i bili i da je to znak da nije bilo tenzija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije