BiH

Stanivuković u Donjim Kolima: Pobijediće djela

Stanivuković u Donjim Kolima: Pobijediće djela
Foto: Aleksandar Čavić | Stanivuković u Donjim Kolima: Pobijediće djela

BANJALUKA - Donja Kola su prelijepo mjesto i mjesto koje volimo, a tu ljubav pokazali smo djelima. Kada sam postao gradonačelnik ovdje su me dočekali veliki problemi, ali uspjeli smo da ih riješimo.

Rekao je ovo Draško Stanivuković, kandidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluke i aktuelni gradonačelnik, ističući da je u tom naselju jedan od prioriteta bilo redovno vodosnabdijevanje.

"Uspjeli smo da uradimo jednu važnu stvar a to je da ovi ljudi imaju redovno vodosnabdijevanje ove godine kada su bili rekordne vrućine. Nastavljamo da radimo, a ono što radimo na rezervoaru Banjice će doprinijeti još boljem vodosnabdijevanju. Takođe, ovdje niko decenijama nije radio glavnu saobraćajnicu, mi jesmo i nastavićemo i dalje da radimo. Imamo velike planove za ovaj dio Banjaluke, a naš cilj je da asfaltiramo i osvijetlimo sve makadamske puteve u narednih 365 dana. Zahtijevaćemo od Doma zdravlja da ambulanta u Donjim kolima radi više od jednog dana u sedmici, a u planu je i rekonstrukcija škole. Iako imamo velike planove, mogu reći da smo u ovom dijelu Banjaluke uradili najviše, jer kada riješite probleme sa vodom i glavnom saobraćajnicom znači da ste riješili dva hronična problema", rekao je Stanivuković.

Predsjednik PDP-a i nosilac liste za Skupštinu grada Banjaluka, Branislav Borenović, rekao je da nema te kiše i hladnoće koje bi zaustavile narod da pruže podršku velikim djelima koja su urađena u Kolima i cijeloj Banjaluci.

"Od vodosbabdijevanja, putne komunikacije, pa dalje, a gradonačelnik planira da ovdje uradi još velikih stvari. Sve ovo pokazuje da će djela pobijediti, da će PDP pobijediti, a da će Draško odnijeti jednu od najubjedljivijih, najvećih, ali i najslađih pobjeda u novijoj političkoj istoriji i Banjaluke i Republike Srpske. Ni uvrede, ni spletke, ni napadi ne mogu zaustaviti narodnu volju", rekao je Borenović.

Sandra Blagojević, kandidat PDP za odbornika u Skupštini grada Banjaluka, navela je da su Donja Kola, mjesna zajednica udaljena samo par kilometara od gradskog područja Banjaluke, ranije bila u katastrofalnom stanju po pitanju puteva, rasvjete, vodosnabdijevanja.

"Zahvaljujući našem gradonačelniku izgrađeno je nekoliko kilometara asfaltnog puta, te rješeno pitanje vodosnabdijevanja. Naša djeca su dobila besplatne udžbenike, mještani besplatne legalizacije, besplatne građevinske dozvole, te su urađena mnoga druga odlična djela", rekla je Blagojević.

Da se u Donjim Kolima mnogo radilo u proteklom periodu, potvrdio je i kandidat PDP-a za odbornika u Skupštini grada Banjaluka Radivoj Majstorović.

" Pored puteva i vodosnabdijevanja, pomenuću i projekat na kojem radim već tri godine i na koji sam ponosan i koji je na ponos čitave Banjaluke, a to je završetak izgradnje centralnog spomen-obilježja palim borcima, koji završavamo nakon toliko godina", poručio je Majstorović.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije