BiH

Slogan Stanivukovića: Naš mandat započela su obećanja, završavaju ga djela

Slogan Stanivukovića: Naš mandat započela su obećanja, završavaju ga djela
Foto: Ustupljena fotografija | Stanivuković predstavio slogan: Naš mandat započela su obećanja, završavaju ga djela

BANJALUKA – Draško Stanivuković, kandidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluke, istakao je da su djela vrhunac života i politike, a shodno tome ove godine na izbore izlazi sa kratkim i jasnim sloganom – "Djela".

Stanivuković je rekao da su tokom ove četiri godine stvarali djela po kojima će Banjaluku pamtiti mnoge generacije u decenijama koje dolaze.

"Naše najveće djelo bila je podrška porodici! Sa preko 20 direktnih mjera pomoći porodici, stvorili smo grad idealna za život svih, posvećujući pažnju svakom članu porodice. Za vrijeme nas nastale su i nove razglednice grada i novo simboli, upravo oni koji Banjaluci daju novi pečat i novi izgled", poručio je Stanivuković.

Infrastrukturni projekti, ali i mnoge mjere, posebno one usmjerene na porodicu i djecu, a koje su Banjaluku stavile u sam vrh gradova po broju mjera uvedenih kada je u pitanju pronatalitetna politika djela su koja stoje iza Stanivukovića.

Takođe, na listi djela našle su se i besplatne mjere koje su obezbijeđene za sugrađane, poput besplatnih doživotnih karata za javni prevoz za sve penzionere i sugrađane koji imaju više od 65 godina, besplatnu legalizaciju svih domova, građevinske dozvole, besplatan priključak na vodovodnu i kanalizacionu mrežu, besplatne placeva za mlade bračne parove i samohrane roditelje, kao i besplatne projekte za kuću.

Tim mjerama dodaju se i besplatni udžbenici za učenike od petog do devetog razreda, besplatne maturske proslave, besplatan parking za dobrovoljne davaoce krvi, te najveće subvencije ikada za djecu koja idu u privatne predškolske ustanove.  

"Djela su više od riječi, više od obećanja, zato smo mi upravo djela stavili u centar djelovanja naše politike. I u vremenu sa najviše prepreka, nastalo je najviše djela. Sa mnogo volje, motivacije i snage, spremni smo nastaviti dalje, da stvaramo DJELA sutra za bolju, ljepšu i novu Banjaluku", poručio je Stanivuković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije