BiH

Stanivuković: Svakoj banjalučkoj porodici dali smo maksimalno

Stanivuković: Svakoj banjalučkoj porodici dali smo maksimalno
Foto: Ustupljena fotografija | Stanivuković: Svakoj banjalučkoj kući i porodici dali smo maksimalno

BANJALUKA - Svim našim politikama, mjerama ili najpreciznije rečeno djelima koja smo uradili, pokazali smo da smo političari koji daju svom narodu i da smo svakoj banjalučkoj kući i porodici dali maksimalno.

Rekao je ovo Draško Stanivuković, kandidat PDP za gradonačelnika Banjaluke i aktuelni gradonačelnik, na večerašnjoj tribini u naselju Trapisti.

"Kada neko kaže da zemlja, država, grad, uzimaju od naroda, da su svi političari isti, mogu reći – ne, mi dajemo. Svakoj banjalučkoj kući je, zbog naših djela, ostalo deset, petnaest ili dvadeset hiljada KM za legalizaciju. Ostalo je svake godine 500 KM za udžbenike. Trebalo je da se plate građevinske dozvole, Grad je platio umjesto ljudi. Ranije, kada je matura, roditelji su plaćali iz svojih džepova, sada više ne plaćaju", rekao je Stanivuković i dodao da je tako u slučaju priključka za vodu, kanalizciju i mnoge druge mjere.

Naveo je da su roditelji nekada plaćali puni iznost privatnih vrtića za djecu, a sada se taj iznos umanji za 150 KM, zahvaljujući Gradu.

"Ponosan sam što smo uradili najveća djela za banjalučke porodice i svakoj porodici uštedjeli više hiljada KM samo na godišnjem nivou", rekao je Stnivuković.

Istakao je da je stari most u Trapistima obnovljen i stabilan, te da se gradi novi, prelijepi park.

"Važno je reći da smo ovdje nakon 18 godina obezbijedili upotrebne dozvole za 120 stanova. To je svojim marljivim radom obezbijedio jedan čovjek koji je danas naš kandidat. Sada ljudi iz boračke populacije mogu stanove prepisati na svoje porodice, što ranije nisu mogli zbog načina rada i afera prethodnika. Sada imaju siguran krov nad glavom. I to je naše djelo", rekao je Stanivuković.

Kaže da zna da je za Trapiste uradio najviše kao gradonačelnik.

" I Trapisti i svako naselje to zaslužuju. Za sve smo uradili najviše. Ali Trapisti su mjesto gdje je Banjaluka rođena i gdje treba i dalje da se razvija i gradi", poručio je Stanivuković.

Branislav Borenović, nosilac liste za Skupštinu grada Banjaluka i predsjednik PDP-a, rekao je da Trapisti podržavaju konkretna djela.

"Ali, ovo je podrška i budućnosti. Ne sumnjam da će Draško Stanivuković, kao i naša lista PDP-a, odnijeti u Trapistima veliku pobjedu", poručio je Borenović.

Vuk Višekruna, kandidat za odbornika u Skupštini grada Banjaluka, naveo je da je, od svih djela, najviše ponosan na legalizaciju više od 6.000 objekata, besplatne građevinske dozvole i besplatne projekte.

"Neki kažu betonizacija, ja kažem izgradnja", poručio je Višekruna, ističući da su izgrađeno sedam parkova, most u Česmi, te spomen-obilježje.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije