BiH

Stanivuković: Moji Banjalučani prepoznali ono o čemu sam maštao (GRAFIKA)

Stanivuković: Moji Banjalučani prepoznali ono o čemu sam maštao (GRAFIKA)
Foto: Velibor Tripić | Stanivuković: Moji Banjalučani prepoznali ono o čemu sam maštao

BANJALUKA - Ja samo mogu reći da je ovo Božiji dar i narodna volja, ovo je iznad svih mojih očekivanja, da budem potpuno iskren, rekao je Draško Stanivuković u svom prvom obraćanju nakon što je proglasio pobjedu na poziciji gradonačelnika Banjaluke.

"Maštao sam o gradu koji je izrastao u evropski, koji počinje da sija i blista, i drago mi je što su moji Banjalučani to prepoznali. Hiljadu emocija mi je pomiješano, one su me preplavile.   Danas nema potrebe da držim politički govor, pobjeda je izvjesna", naveo je Stanivuković.

Stanivuković je čestitao svojim protivkandidatima, rekao je da je pobijedio uprkos opstrukcijama. Rekao je da je na 85 odsto obrađenih glasačkih mjesta osvojio 55 odsto glasova.

"Prepljavjen sam emocijama psihofizički sam  iscrpljen. Pobjeda je izvjesna koju su mi dali narod i Bog, pobjeda je jača jer kad nemate podršku nijednog medija pa ni u samoj stranci. kada su i prijatelji preko Drine stali na neku drugu stranu, dođe vam narod i kaže da imate podršku kao svi drugi protivkandidati zajedno", rekao je on.

Branislav Borenović, predsjednik PDP-a, je na pres konferenciji na kojoj je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, proglasio pobjedu, rekao da je ostvaren istorijski rezultat i da je narod dao podršku njihovom kandidatu uprkos opstrukcijama.

"Pobjeda je ubjesljiva s reaziltatima i velikim optimizmom, pozitivnom kampanjom, zajedno s građnima Banjaluke, narodom, ljudima pobijedili smo uprkos uvredama, podlosti svih onih koji su se udružili protiv nas i naroda", rekao je on. Rekao je da je Stanivuković odnio pobjedu koja je za istoriju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije