BiH

Šobot: Aktuelna gradska administracija zapustila plato Manjače

Šobot: Aktuelna gradska administracija zapustila plato Manjače
Foto: Ustupljena fotografija | Šobot: aktuelna gradska administracija zapustila plato Manjače

BANJALUKA - Aktuelna administracija grada Banjaluka zapustila je naselja na platou Manjače posebno kada je riječ o vodosnabdijevanju, održavanju i izgradnji putne infrastrukture, rekao je kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke Nikola Šobot.

Šobot je, tokom predizbornih tribina Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka na platou Manjače, rekao da na Manjači u protekle četiri godine mnogo toga nije urađeno.

"Ostaju ozbiljni zadaci u narednom periodu koje moramo da uradimo. To je stabilizacija vodosnabdijevanja, izgradnja infrastrukture, puteva, rasvjete, uređenje Kočićeve kuće, i sve ono što ovom stanovništvu treba", naveo je Šobot.

Nosilac odborničke liste SNSD-a za Skupštinu grada Banjaluka Vlado Đajić rekao je da su stanovnici Manjače ogorčeni na vlast gradske uprave i aktuelnog gradonačelnika Draška Stanivukovića.

"Za četiri godine ništa nije urađeno, sve je zapušteno, putevi su propali, nijedan novi put nije asfaltiran, nijedno novo radno mjesto. Nema ulaganja u ovaj čisto srpski kraj. Narod želi promjene", istakao je Đajić.

On je poručio da je potrebno razvijati centar Banjaluke, prigradska naselja, ali da se mora razvijati i područje Manjače koje ima veliki potencijal.

"Mi smo spremni da budemo sluge naroda kao što smo i do sada doktor Šobot i ja bili u Univerzitetskom kliničkom centru Srpske. Sada smo sav svoj kapacitet, znanje, ugled i organizacione sposobnosti stavili na raspolaganje narodu Banjaluke, da radimo po njihovim željama i potrebama", rekao je Đajić.

Gradski odbor SNSD-a Banjaluka održao je juče predizborne tribine u Kmećanima, Pavićima, Stričićima, Donjim Kolima i Rekavicama. Tribinama su prisustvovali kandidati za odbornike, te brojni članovi, aktivisti i simpatizeri ove stranke, prenosi Srna.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije