BiH

Šobot: Vrijeme da građani odluče između kozmetike i ozbiljnih projekata

Šobot: Vrijeme da građani odluče između kozmetike i ozbiljnih projekata
Foto: Instagram | Šobot: Vrijeme da građani odluče između kozmetike i ozbiljnih projekata

BANJALUKA - Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke Nikola Šobot poručio je da banjalučka naselja Srpske Toplice i Karanovac imaju veliki turistički potencijal koji treba razvijati na pravi način.

Šobot je rekao da je vrijeme da se građani odluče šta će birati između dnevne politike i kozmetike i ozbiljnih projekata, kao što je banjski kompleks u banjalučkom naselju Srpske Toplice.

"Tu su Banj brdo, most u Karanovcu, uskoro ćemo imati i banjski kompleks i moramo nastaviti tim putem, da akcenat stavimo na krucijallne strukturne projekte, koji će doprinijeti razvoju grada", rekao je Šobot novinarima.

Nosilac odborničke liste SNSD-a za Skupštinu grada Banjaluka Vlado Đajić rekao je da mu je zadovoljstvo razgovarati sa građanima, te čuti njihove stavove i ciljeve.

"Još jednom smo čuli razočarenje građana Banjaluke na odnos koji ima sadašnji gradonačelnik Draško Stanivuković prema naseljima Srpske Toplice i Karanovac", rekao je Đajić.

On je istakao da građani žele gradonačelnika koji će razmišljati o njihovim i potrebama grada i koji neće trošiti novac građana, a da ništa ne uradi.

Kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini grada Banjaluka Srđan Amidžić rekao je da ozbiljni ljudi rade ozbiljne projekte, te izrazio zadovoljstvo što je ova stranka brojne takve projekte završila u naseljima srpske Toplice i Karanovac.

"To je na prvom mjestu Banja u Srpskim Toplicama, koja je sada u sastavu Centra za rehabilitaciju `Dr Miroslav Zotović`, te koja podrazumijeva velika ulaganja, ali i nova radna mejsta", rekao je Amidžić.

On je dodao da je tu i novi most u Karanovcu, te izrazio žaljenje što u prethodne četiri godine nije urađeno ništa ni slično.

"Ljudima je dosta toga, te žele da znaju gdje se troši njihov novac", rekao je Amidžić.

Gradski odbor SNSD-a održao je sinoć predizborne tribine u banjalučkim naseljima Srpske Toplice i Karanovac, piše Srna.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije