BiH

Šobot: Riješiti osnovne infrastrukturne probleme Kuljana

Šobot: Riješiti osnovne infrastrukturne probleme Kuljana
Foto: Srna | Šobot: Riješiti osnovne infrastrukturne probleme Kuljana

BANJALUKA - Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke Nikola Šobot poručio je večeras na predizbornoj tribini ove stranke u mjesnoj zajednici Kuljani da se moraju riješiti osnovni infrastrukturni problemi ovog naselja, te vjeruje da su ovo posljednji lokalni izbori u kojima se priča o vodosnabdijevanju i asfaltiranju.

"Moramo vratiti odgovornost i struku u rad gradske uprave da bismo mogli početi pričati o subvencijama za lijekove penzionerima, većim platama u Gradskoj upravi, stanovima za mlade i perspektivne i školovane ljude, školama, vrtićima, otvaranju novih radnih mjesta. To su sve stavri koje nas čekaju i koje moramo da radimo", istakao je Šobot.

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović poručila je da je opredijeljenje ove stranke da su svim banjalučkim mjesnim zajednicama radi u korist građana, jer ono što se moglo vidjeti protekle četiri godine jeste apsolutna zapuštenost zbog čega su mnoge stvari ostale nerealizovane.

"Ono što se dešava u banjaluci pod rukovodstvom Draška Stanivukovića jeste da je to grad započetih, a nedovršenih poslova ili grad datih, a neispunjenih obećanja", rekla je Cvijanovićeva.

Ona je ocijenila da aktuelni gradonačelnik "šminka" urbani dio grada, dok su prigradska naselja u lošem stanju.

"SNSD će na čelu sa Nikolom Šobotom sasvim promijeniti to stanje i posvetiti se ponovom opštem razvoju i razgovoru sa mještanima", poručila je Cvijanovićeva.

Nosilac liste SNSD-a za Skupštinu grada Banjaluka Vlado Đajić poručio je da će nova gradska vlast, na čelu sa Šobotom, asfaltirati svaku ulicu u naselju Kuljani i da će trajno biti riješeno pitanje vodosnabdijevanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije