BiH

Šobot: Pobjeđujemo, jer Lauš zaslužuje bolje

Šobot: Pobjeđujemo, jer Lauš zaslužuje bolje
Foto: Ustupljena fotografija | Šobot: Pobjeđujemo, jer Lauš zaslužuje bolje

Nikola Šobot, kandidat za gradonačelnika Banjaluke, danas je posjetio Lauš 1 i 2, gdje se sastao sa građanima i razgovarao o ključnim problemima sa kojima se suočavaju.

 

Lauš, kao jedno od najvećih naselja u Banjaluci, zaslužuje rješenja koja će unaprijediti svakodnevni život i omogućiti bolji standard svim stanovnicima.

Šobot je istakao važnost ulaganja u infrastrukturu, posebno u oblasti vodovoda, kanalizacije i saobraćaja.

“Pobjeđujemo, jer vjerujemo u Banjaluku koja ne samo da rješava male, svakodnevne probleme, već i strateški planira velike projekte, kao što su izgradnja kolektora za otpadne vode i centralnog postrojenja za prečišćavanje, što će omogućiti zdravu i čistu Banjaluku”, istakao je on.

Lauš je jedno od naselja gde će prioritet biti rešenje problema sa kanalizacijom za 35 kuća koje još uvek nemaju priključak.

Građani su naglasili potrebu za trotoarima, posebno na dionici od kružnog toka do Sira i od Kžare do Budišinog mosta, kao i urgentno asfaltiranje Verićke ulice i sanaciju problema sa strujom u Kopanjama.

“Pobjeđujemo, jer znamo da infrastruktura nije luksuz, već osnova za dobar život u svakom dijelu grada”, rekao je Šobot, dodajući da će radovi na Laušu, uključujući postavljanje dječijih igrališta sa bogatijim sadržajima, početi sutra.

Program Nikole Šobota takođe predviđa izgradnju vrtića na Laušu, čime će se omogućiti bolje uslove za najmlađe.

“Banjaluka će biti grad u kojem svako dete ima pristup vrtiću, gde su putevi sigurni, a zagađenje voda stvar prošlosti”, istakao je Šobot, naglašavajući da ulaganje u infrastrukturu znači ulaganje u budućnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije