BiH

Slobodan Javor: Među građane čista obraza

Slobodan Javor: Među građane čista obraza
Foto: Srna | Slobodan Javor: Među građane čista obraza

PRIJEDOR - Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Slobodan Javor izjavio je sinoć u prigradskom naselju Puharska da je ovo još jedna mjesna zajednica u kojoj kandidati ove stranke dolaze čista obraza.

"Gdje god da dođemo imamo šta da kažemo, rezultati govore više od bilo koje riječi i trudili smo se i ovdje da na svaki mogući način uvažimo sve naše sugrađane prema prioritetima koji su oni iznijeli pred nas", rekao je Javor na predizbornoj tribini ove stranke u Puharskoj.

On je dodao da su u Puharskoj u prethodnom periodu realizovani projekti koje je predložilo bošnjačko i srpsko stanovništvo.

"Put kojim ćemo i ubuduće ići su razgovori, jer gdje ima razgovora i dogovora ima i realizacije", poručio je Javor, ističući da će ukoliko bude ponovo izabran nastojati da i dalje bude gradonačelnik svih građana.

Kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini grada Aleksandar Milješić izjavio je da će se zalagati da Prijedor postane centar sportskih, kulturnih, ali i dešavanja za mlade.

"Naš cilj jeste da nastavimo da podržavamo ovu politiku koju je gradonačelnik do sada vodio i zato nam je veoma važno da 6. oktobra svi građani podrže gradonačelnika Slobodana Javora, ali i kandidatsku listu naših odbornika", poručio je Milješić.

On je naveo da će se zalagati za dalja povećanja sredstava za sport, te najavio skori početak izgradnje omladinskog centra gdje će mladi imati priliku da svoje ideje sprovode u djelo.

Osim Puharske, kandidat za gradonačelnika i odbornička lista SNSD-a su predstavljeni i u mjesnim zajednicama Gornji Orlovci i Gornji Garevci, piše Srna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije