BiH

Selak za "Nezavisne": Biću odbornik u Banjaluci, ostajemo uz SNSD

Selak za "Nezavisne": Biću odbornik u Banjaluci, ostajemo uz SNSD
Foto: Ustupljena fotografija | Selak za "Nezavisne": Biću odbornik u Banjaluci, ostajemo uz SNSD-e

BANJALUKA – Goran Selak, predsjednik SPS-a i nosilac odborničke liste ove stranke za Skupštinu Grada Banjaluka na lokalnim izborima koji su održani u nedjelju 6. oktobra, rekao je za "Nezavisne novine" da će prihvatiti mandat koji je osvojio i da će u iduće četiri godine biti odbornik.

Pored Selaka, u odborničke klupa će i Saša Gligorić, koji je drugi kandidat SPS-a koji se domogao mandata.

"Zasad idem u Skupštinu grada, kao i Saša Gligorić, koji je direktor KPZ-a Banjaluka i predsjednik Gradskog odbora SPS-a. Nas dvojica ćemo prihvatiti mandat", kazao je Selak.

Na pitanje kakav je stav SPS-a po pitanju formiranja većine u banjalučkoj skupštini, te li će stati uz PDP ili SNSD, iako je Dodik ostavio mogućnost da najveća stranka uprkos 11 mandata bude opozicija, Selak je rekao da će oni ostati uz Dodika.

"Mi smo se jedini opredijelili i prije izbora da smo sa SNSD-om u gradu Banja Luka i to tako nastavljamo i dalje", poručio je Selak.

Podsjećamo, lider SPS-a je bio narodni poslanik u prošlom sazivu NSRS,  a biran je i prije četiri godine za odbornika u Skupštini grada Banjaluka. Tada je vratio mandat zbog činjenice da je bio narodni poslanik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije