BiH

Selak: Sa Šobotom ćemo realizovati brojne projekte

Selak: Sa Šobotom ćemo realizovati brojne projekte
Foto: Srna | Selak: Sa Šobotom ćemo realizovati brojne projekte

BANJALUKA - Socijalistička partija Srpske podržala je kandidata SNSD-a Nikolu Šobota za gradonačelnika Banjaluke kako bi zajednički sproveli brojne projekte koji će omogućiti kvalitetniji život građana, rekao je predsjednik SPS-a Goran Selak.

Selak je istakao da je SPS partija pobjednika koja će imati klub sa značajnim brojem odbornika u Skupštini grada Banjaluka.

On je naglasio da je program SPS-a sačinjen u konsultacijama sa Šobotom u čiju je pobjedu ova partija uvjerena i istakao da će realizacija zacrtanog omogućiti da budu riješeni problemi građana.

"Osim problema sa vodom, postoji i problem smještaja u vrtiće gdje 2.500 djece čeka upis. U narednom periodu ćemo predstaviti projekte izgradnje četiri nova vrtića u Banjaluci. Urađena je projektna dokumentacija za jedan vrtić i pronađena lokacija u vlasništvu grada i to ćemo predstaviti građanima", rekao je Selak novinarima u Banjaluci gdje su predstavljeni program SPS-a i kandidati ove stranke na predstojećim lokalnim izborima.

On je podsjetio da je ova stranka nedavno predstavila i projekat javne garaže koja će biti izgrađena na gradskom zemljištu čime bi bio riješen probem parkiranja i saobraćajnog haosa u gradu, prenosi Srna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije