BiH

Selak: Banjaluka je već izabrala, 6. oktobra promjene

Selak: Banjaluka je već izabrala, 6. oktobra promjene
Foto: Ustupljena fotografija | Selak: Banjaluka je već izabrala, 6. oktobra promjene

U Karanovcu je održan predizborni skup Socijalističke partije Srpske. Predsjednik partije Goran Selak poručio je da je Banjaluka već odabrala, te da će 6. oktobra doći do promjene na čelu najvećeg grada, a predsjednik GrO SPS Banjaluka Saša Gligorić istakao je nedvosmislenu podršku SPS-a Nikoli Šobotu, kandidatu za gradonačelnika.

“Reakcije naroda nam govore da je Banjaluka već odabrala i da je izbor građana doktor Nikola Šobot, koji je kandidat i SPS-a za gradonačelnika. Naši budući odbornici će zajedno sa skupštinskom većinom i gradonačelnikom raditi u interesu građana i na ostvarivanju svih 14 ciljeva iz našeg programa. Pod hitno nam trebaju novi vrtići, nova parking mjesta, Urbanistički plan i održiv razvoj grada uz očuvanje prirodnih ljepota, parkova i drvoreda”, poručio je danas lider SPS-a.

Na skupu se tražila stolica više, a prisutnima je predstavljen cjelokupan program SPS-a za Banjaluku, kao i kandidati za odbornike.

“Smatram da ni jedna politička opcija nema detaljniji i realniji program od SPS-a. Posvetili smo pažnju svim kategorijama stanovništva, kao i svim infrastrukturnim i realnim problemima. Imamo rješenje za sve probleme, zato očekujemo veliku podršku za našu listu kandidata za Skupštinu grada”, rekao je Gligorić.

Pristalice SPS-a je pozdravio je kandidat ove partije za Skupštinu grada Bojan Topić, koji je iz Karanovca. On je pozvao komšije i sve Banjalučane da podrže ljude koji za Srpsku i Banjaluku imaju dušu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije