BiH

Sa centralne tribine NPS-a u Trebinju poručeno: Jači smo nego ikada

Sa centralne tribine NPS-a u Trebinju poručeno: Jači smo nego ikada
Foto: Vesna Duka | Sa centralne tribine NPS-a u Trebinju poručeno: Jači smo nego ikada

TREBINJE - Narodna partija Srpske očekuje da će u Izbornoj jedinici devet nadmašiti rezultat sa Opštih izbora 2022. godine te da će odigrati veliku ulogu u pobjedi Mirka Ćurića za gradonačelnika Trebinja, zajednički je zaključak centralne tribune ove stranke u Trebinju.

Predsjednik NPS-a Darko Banjac, rekao je na skupu, na kome su predstavljeni program i kandidati stranke za odbornike u Skupštini grada Trebinja, da očekuju da će imati najmanje dva odbornika u trebinjskoj gradskoj skupštini.

"Trebinje ima dobro organizovan odbor, na čijem čelu je potpredsjednik stranke Jovica Vlatković i definitivno ćemo poboljšati naše prethodne rezultate i osvojiti najmanje dva odbornička mjesta", istakao je Banjak, naglasivši da njegova stranka podržava kandidaturu Mirka Ćurića za gradonačelnika Trebinja i da će NPS 6. oktobra odigrati veliku ulogu u njegovoj pobjedi.

Jovica Vlatković, potpredsjednik Narodne partije Srpske, predsjednik Gradskog odbora stranke i nosilac odborničke liste NPS-a, takođe očekuje odličan rezultat na izborima u Trebinju, a o spremnosti za predstojeće izbore, kako kaže, nabolje govori puna lista stranke sa 33 kvalitetna kandidata.

"Među našim kandidatima za odbornike je 17 žena i ukupno 18 omladinaca, čime šaljemo jasnu poruku da smo opredijeljeni za podršku majkama, porodici i omladini", rekao je Vlatković.

On je napomenuo da su realizovali sve što su obećali,  te da ni ovoga puta neće  razočarati glasače, jer su, kako kaže, pokazali šta imaju i šta znaju, dokazavši da  politika nije samo privilegija, već prvenstveno velika odgovornost prema svom narodu.

On je istakao da je koalicija u Trebinju jaka i da podržavaju kandidata za gradonačelnika Mirka Ćurića, jer je, tvrdi Vlatković, pokazao da zna te da razumije i građane i političke subjekte u gradu, a političkim protivnicima je poručio da podržava kritički stav, ali da svaka kritika treba imati  obrazloženje.

Na skupu se obratio i koalicioni kandidat za gradonačelnika Mirko Ćurić, zahvalivši se  Narodnoj partiji Srpske na podršci i u izradi zajedničke platforme za naredne četiri godine.

“Mi sve radimo zajedno i u slozi, čime je naša koalicija u Trebinju još snažnija, a dokazujemo se djelima“, jasan je Ćurić.

Na centralnoj tribini su se obratili i članovi Glavnog odbora NPS-a iz Izborne jedinice jedan Bobana Ćibić i Senka Jujić, a skupu su prisustvovali i predstavnici koalicionih partnera Narodne partije Srpske.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije