BiH

SPS: Sredstva za završnu tribinu usmjeravamo u humanitarne svrhe

SPS: Sredstva za završnu tribinu usmjeravamo u humanitarne svrhe
Foto: Ustupljena fotografija | SPS: Sredstva za završnu tribinu usmjeravamo u humanitarne svrhe

BANJALUKA - Socijalistička partija Srpske (SPS) donijela je odluku da neće organizovati završnu tribinu pred predstojeće izbore.

"Sredstva koja su bila namijenjena za ovu namjenu biće preusmjerena u humanitarne svrhe, kako bismo pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija", saopšteno je danas iz SPS-a.

"Ova odluka je donijeta u duhu naše politike, jer za Srpsku treba imat' dušu. Naša partija se vodi principima solidarnosti, zajedništva i brige za svakog čovjeka. U ovom trenutku, smatramo da je važnije pružiti pomoć našim sugrađanima i pokazati da su ljudskost i empatija iznad političke promocije", dodaje se u saopštenju.

SPS je uvijek bila posvećena očuvanju dostojanstva svakog građanina Republike Srpske, a posebno u trenucima kada mnogi prolaze kroz teške životne okolnosti.

"Ovom odlukom želimo poslati jasnu poruku – SPS nije samo politička snaga, već partija koja sluša i djeluje u interesu svog naroda.

Nastavićemo da radimo u skladu sa našim sloganom – Za Srpsku treba imat' dušu – jer vjerujemo da prava politika počinje tamo gdje su potrebe ljudi na prvom mjestu", ističu iz SPS-a.

Dodaju da su humanitarne aktivnosti samo jedan od načina na koji pokazuju privrženost tim vrijednostima.

"Zahvaljujemo svim našim simpatizerima i glasačima na podršci, i pozivamo ih da zajedno sa nama, kroz solidarnost i odgovornost, učinimo našu Republiku Srpsku boljim i humanijim mjestom za život", poručuju iz SPS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije