BiH

SNSD-u skupštinska većina, tijesna trka za načelnika Modriče

SNSD-u skupštinska većina, tijesna trka za načelnika Modriče
Foto: Srna | SNSD-u skupštinka većina, tijesna trka za načelnika Modriče

MODRIČA - SNSD je najjača politička partija u Modriči i formiraće skupštinsku većinu, dok će se sa rezultatima za načelnika opštine sačekati, rekao je kandidat SNSD-a za ovu poziciju Borislav Rakić.

"SNSD trenutno ima 31 odsto, a SDS nekih stotinjak glasova manje od nas, tu su naši koalicioni partneri, na osnovu ovih prebrojanih rezultata definitivno formiramo skupštinsku većinu", rekao je Rakić.

On je istakao da je sa svojim timom sam napravio ozbiljan rezultat i da su još jednom pokazali da je SNSD najjača politička partija.

Rakić je ukazao da je danas bilo brojnih kršenja izbornog ciklusa, te je zamolio protivkandidata Jovicu Radulovića da ne zbunjuje građane time što proglašava pobjedu.

"To nije tačno, mi imamo podatke koji su totalno drugačiji. Trenutni pobjednik je SNSD, imaćemo i najveći broj odbornika", rekao je Rakić.

On je naveo da su veoma problematična biračka mjesta u mjesnim zajednicama Vranjak i Brijestovo, gdje su, kako je rekao, bili i pripadnici policije jer nedostaje jedan listić što ukazuje na činjenicu na mogući tzv. bugarski voz.

On je zahvalio građanima Modriča za podršku, navodeći kako je ovaj grad u protekle četiri godine bio predmet političke represije, prenosi Srna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije