BiH

SDS: Srpskom narodu potrebni sloga i sabornost

SDS: Srpskom narodu potrebni sloga i sabornost
Foto: Srna | SDS: Srpskom narodu potrebni sloga i sabornost

BRČKO – Nosilac liste brčanskog Odbora SDS-a za Skupštinu distrikta Mladen Vasić izjavio je večeras na skupu u ovom gradu da će SDS podršku svojih birača iskoristiti da principe sloge i sabornosti srpskog naroda nametnu kao imperativ.

 

"Sigurni smo da u ovom izazovnom vremenu, samo poštujući i držeći se tih principa, možemo opstati i dostojanstveno živjeti u ovom gradu", rekao je Vasić na predstavljanju izborne liste SDS-a u Brčkom.

On je napomenuo da su se i tokom protekle četiri godine kroz učešće u vlasti kroz razne kompromise, prijedloge i inicijative borili na sve moguće načine da sačuvaju jedinstvo srpskog naroda.

"Planiramo da nastavimo i u narednom periodu još snažnije da radimo na zaštiti naših nacionalnih interesa, ali i da se borimo za ekonomski prosperitet", naglasio je Vasić.

Kandidat SDS-a za Skupštinu distrikta Ratko Stjepanović istakao je da namjere takozvanih "čuvara demokratije" iz OHR-a i stranih ambasada da SDS-u onemoguće izlazak na lokalne izbore nisu uspjele zato što to nije obična stranka već ima zadatak da štiti nacionalni interes.

On je pojasnio da danas nacionalni interes podrazumjeva očuvanje Republike Srpske ali i odgovoran, stručan i pošten rad na svim nivoima vlasti, prenosi Srna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije