BiH

Potpisan koalicioni sporazum: Podrška Darku Tomašu

Potpisan koalicioni sporazum: Podrška Darku Tomašu
Foto: Srna | Potpisan koalicioni sporazum: Podrška Darku Tomašu

PRNJAVOR - U Prnjavoru je danas potpisan koalicioni sporazum između SNSD-a i DNS-a kojim je predviđena podrška na predstojećim lokalnim izborima Darku Tomašu, kandidatu SNSD-a za gradonačelnika Prnjavora.

Predsjednik Gradskog odbora DNS-a Dragan Radić rekao je da će njegova stranka u punom kapacitetu podržati Tomaša koji ima jasnu viziju razvoja Prnjavora u naredne četiri godine.

"DNS je u prethodne tri godine bio konstruktivan partner gradonačelniku Tomašu i koalicionim partnerima, mnogo dobrih ideja je proisteklo i realizovano iz te zajedničke saradnje i želimo i dalje nastaviti tako", izjavio je Radić novinarima.

Tomaš je rekao da je protekle tri godine obilježila uspješna međustranačka saradnja i da su ljudi iz DNS-a radili odgovorno.

"Sve dobro što je urađeno, svi realizovani projekti za mlade, penzionere, boračke kategorije su plod i rezultat zajedničkog rada i djelovanja. Uvjeren sam da će SNSD i DNS sa koalicionim partnerima i nakon 6. oktobra činiti većinu u Prnjavoru i nastaviti raditi na daljem razvoju grada", rekao je Tomaš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije