BiH

Potkozarski narodni pokret prvi put na izborima

Potkozarski narodni pokret prvi put na izborima
Foto: Srna | Potkozarski narodni pokret prvi put na izborima

PRIJEDOR - Potkozarski narodni pokret ove godine prvi put izlazi na lokalne izbore sa listom od 35 kandidata za odbornike u Skupštini grada Prijedora, jedina je stranka sa sjedištem u ovom gradu i za svoje rezultate odgovaraće isključivo građanima, izjavio je kandidat za odbornika Ranko Smiljanić.

Smiljanić je istakao da je lista ovog pokreta sastavljena od dobrih i odgovornih ljudi koji savjesno obavljaju svoje poslove.

"Nadamo se da će u sredinama u kojima žive biti prepoznati od sugrađana koji će im dati glas", rekao je Smiljanić novinarima u Prijedoru na predizbornoj tribini ove stranke u naselju Čirkin Polje.

Kandidat za odbornika u Skupštini grada Prijedora Silvi Milanović rekla je da svakodnevno radi sa boračkom populacijom i da je najbolje upoznata o njihovim problemima, te da najviše može da doprinese poboljšanju njihovog statusa.

Tribini je prisustvovao i kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Slobodan Javor koga podržava koalicija 10 političkih partija u Prijedoru, među kojima je i Potkozarski narodni pokret, piše Srna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije