BiH

Potkozarje uz Nikolu Šobota – zajednički ka boljoj budućnosti

Potkozarje uz Nikolu Šobota – zajednički ka boljoj budućnosti
Foto: Ustupljena fotografija | Potkozarje uz Nikolu Šobota – zajednički ka boljoj budućnosti

BANJALUKA - Kandidat za gradonačelnika Banjaluke, dr Nikola Šobot, je posjetio Potkozarje, naselje koje je jedno od ključnih za razvoj ruralnih dijelova Banjaluke. Šobot je razgovarao sa mještanima o njihovim dugogodišnjim problemima, među kojima su posebno istaknuti nasipanje puteva, loša infrastruktura i nedostatak javne rasvjete u mnogim dijelovima.

"Potkozarje je srce naše zajednice, a ulaganje u ovu regiju znači ulaganje u budućnost Banjaluke. Ovi putevi, ova sela, zaslužuju odgovornu vlast koja će konačno riješiti dugogodišnje probleme", rekao je Šobot, ističući da se problem puta Potkozarje-Verići mora hitno riješiti, jer je devastiran kada je saobraćaj preusmjeren prilikom izgradnje magistralnog puta, a rupa na ovom putu ostaje nepopravljena već četiri godine.

Šobot je naglasio potrebu za postavljanjem rasvjete u zaselcima poput Džudželija, Malušića, Zlovarića i Suvajičevića, kao i u Katalinama, gdje porodice poginulih boraca godinama čekaju da im bude osigurana osnovna infrastruktura.

"Naša odgovornost je da ne dopustimo da naselja poput Potkozarja budu zanemarena. Potrebna su hitna ulaganja u komunalnu infrastrukturu, uključujući rasvjetu i asfaltiranje", poručio je on.

Posebno je istakao važnost izgradnje mostića u zaselku Pezić polje i puta prema Kljujićima, što bi značajno olakšalo život i poboljšalo povezanost sa ostatkom naselja.

Na kraju, Šobot je poručio:

"Potkozarje stoji uz mene, a ja stojim uz Potkozarje. Zajedno ćemo izgraditi bolji život za sve njegove mještane. Pobijediće Potkozarje, pobijediće Banjaluka!"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije