BiH

Petrović: Trebinje mora da nastavi sa razvojem

Petrović: Trebinje mora da nastavi sa razvojem
Foto: Srna | Petrović: Trebinje mora da nastavi sa razvojem

TREBINJE - Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u Trebinju Luka Petrović poručio je da ovaj grad mora da nastavi sa razvojem i da se to može ostvariti sa SNSD-ovim kandidatom za gradonačelnika na predstojećim izborima Mirkom Ćurićem i koalicionim partnerima.

"Trebinje je veoma napredovalo u proteklih osam godina i nema razloga da takvo Trebinje ne nastavi započete i nove projekte", rekao je Petrović, koji je i nosilac liste odbornika za Skupštinu grada.

On je naveo da su Trebinju potrebni ljudi koji znaju procese, probleme i građane, te naglasio da Mirko Ćurić ima 19 godina radnog iskustva u lokalnoj upravi, da je porodičan čovjek, rođeni Trebinjac i ima troje djece.

"Mi ne pričamo, mi radimo", istakao je Petrović, koji je ukazao na do sada realizovane projekte, kao i na platformu SNSD-a u kojoj se vidi šta će sve biti urađeno.

Kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini grada Trebinja Zdravko Butulija rekao je da je počastvovan što mu je partija kojoj pripada 24 godine ponovo ukazala čast i povjerenje da bude kandidat SNSD-a na predstojećim izborima.

"Svih prethodnih godina, izbornih ciklusa, imali smo izuzetno snažne i jake kandidate za gradonačelnike i odbornike. Mislim da ovaj put imamo najjaču listu i da ćemo na oba nivoa pobijediti", dodao je on.

Gradski odbor SNSD-a u Trebinju dijelio je danas na Trgu slobode u ovom gradu promotivni materijal.

Takođe, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u Trebinju Luka Petrović upitao je kakav tv duel može da pravi Mirko Ćurić, kandidat SNSD-a za gradonačelnika, sa 19 godina radnog iskustva, koji je rođen u Trebinju i obišao sva trebinjska sela i mjesne zajednice, sa kandidatom Liste za pravdu i red Lazarom Radanom, dječkom koji još nema godinu dana radnog iskustva i aplicira za tu poziciju.

Komentarišući poziv Ćuriću na tv-duel koji mu je uputio Radan, Petrović je rekao

novinarima da bi on kao pozicioni faktor u Trebinju napravio kviz pitanja kako bi se razgovaralo o Trebinju, o trebinjskim porodicama, selima, problemima.

"Pa, da vidimo možemo li takav duel napraviti? A ne da pravimo duel u kojem će se izliti nervoza i frustracija, bez programa, znanja, poznavanja sve jednog sela u našem gradu, sve jedne porodice i prezimena", istakao je Petrović.

On je dodao da je siguran da je aktuelni gradonačelnik Ćurić ubjedljivo na svojim nogama što se tiče Trebinja.

"Mi smo ga /Radana/ zaposlili u Muzej Hercegovine, naravno kao republička vlast i normalno je da mlad čovjek treba da dobije šansu. Ali, da budeš gradonačelnik, a nemaš ni godinu radnog staža, tu bi sve prestalo", rekao je Petrović, prenosi Srna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije