BiH

PDP: Ovacije, aplauzi i zagrljaji, mještani oduševljeni Stanivukovićem

PDP: Ovacije, aplauzi i zagrljaji, mještani oduševljeni Stanivukovićem
Foto: Ustupljena fotografija | PDP: Ovacije, aplauzi i zagrljaji, mještani oduševljeni Stanivukovićem

BANJALUKA - PDP nastavlja tribine po cijeloj Banjaluci i sudeći po objavama, jedina su partija koja od početka kampanje tribine održava svaki dan, saopšteno je večeras iz ove partije.

Večeras su bili u Vrbanji, a kandidati ove stranke na čelu sa kandidatom za gradonačelnika Draškom Stanivukovićem i nosiocem liste Branislavom Borenovićem, dočekani su velikom aplauzom.

" I Vrbanja je večeras pokazala da podržava djela. Još jedno banjalučko naselje u kojem očekujem ubjedljivu pobjedu našeg Draška Stanivukovića i odborničke liste PDP, jer narod ovdje cijeni konkretne rezultate", poručio je Borenović.

Zadovoljan tribinom je i kandidat za odbornika Nebojša Drinić.

" Vrbanja želi naprijed! To je ključna poruka naroda koji nam je večeras pružio bezrezervnu podršku!  Iz dana u dana, naše tribine su sve posjećenije jer naša djela postaju prepoznatljiv brend naše Banjaluke! Narod je naša snaga da radimo još više i bolje i da zajedno gradimo još jaču i uspješniju Banjaluku", zaključio je Drinić.

Stanivuković je na društvenim mrežama poslao kratku poruku, napisaviši da djela govore više od riječi, a reakcija mještana je to i potvrdila.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije