BiH

PDP: Naša će pobjeda biti čista, časna i istinita

PDP: Naša će pobjeda biti čista, časna i istinita
Foto: Ustupljena fotografija | PDP: Naša će pobjeda biti čista, časna i istinita

BANJALUKA - Dok drugi pokušavaju prijetnjama, ucjenama i vandalizmom da osvoje političke poene, mi pred narod izlazimo sa djelima. Da će djela da pobijede, pokazao je i Pavlovac, ogromnom podrškom PDP-u, našem kandidatu za gradonačelnika Drašku Stanivukoviću i našoj odborničkoj listi.

Rekao je ovo predsjednik PDP i nosilac odborničke liste za Skupštinu grada Banjaluka Branislav Borenović tokom razgovora sa građanima u banjalučkom naselju Pavlovac.

"I ljudi na Pavlovcu, kao i u svim drugim naseljima, osjetili su jasno i konkretno šta znače djela. Svaka kuća, svaka porodica je imala podršku svog grada, bilo da se radi o legalizaciji objekata, besplatnim priključcima, besplatim udžbenicima ili infrastrukturnim projektima. Siguran sam da će i Draško Stanivuković i naša lista odnijeti ubjedljivu pobjedu i ovdje i da će nastaviti sa projektima ulaganja u Pavlovac. Hvala mještanima Pavlovca na velikoj podršci i što prepoznaju djela", poručio je Borenović.

Nebojša Drinić, kandidat za odbornika u Skupštini grada Banjaluka, naveo je da djela nemaju alternativu.

"Mještani Pavlovca ne zaboravljaju da smo uveli autobusku liniju, da đaci ne moraju više da pješače po nekoliko kilometara do škole, da smo pomogli u obnovljanju spoljašnosti crkve, da uređujemo ulicu...Na sve načine pokušavamo da poboljšamo kvalitet života ljudima u ovom naselju", kaže Drinić.

Kaže da pozitivna energija kod domaćina skupa Siniše Petrovića i volja naroda da sa ovim timom gradi  još snažniju Banjaluku, ruše sve barijere.

"Narod je naš jedini saveznik. Zato će naša pobjeda biti čista, časna i istinita!", istakao je Drinić, navodeći da su neka od djela koja su urađena u Pavlovcu i legalizacija mnogih kuća, te besplatni udžbenici za djecu.

Vedrana Prole, kandidat za odbornika u Skupštini grada Banjaluka, takođe navodi legalizaciju stambenih objekata kao jedan od mnogobrojnih projekata realizovanih u ovom naselju.

"Veliki broj kuća je upravo ovdje legalizovano, uzimajući u obzir da su u ovom dijelu grada prisutni isključivo individualni stambeni objekti. Ovdje smo uveli autobusku liniju Pavlovac- Lauš-Pavlovac u 6 termina, kako bi djeca i radnici bilo lakše povezani sa Laušom i centrom. U planu je renoviranje glavne saobraćajnice kroz Pavlovac kao i proširenje uključenja sa Karađorđeve ulice prema Pavlovcu, ali i izgradnja kanalizacione mreže. Mnoga djela smo ovdje realizovali, a još više će ih biti realizovano", poručila je Prole. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije