BiH

Nešić: Policajac poginuo dok je časno obavljao dužnost, saučešće porodici

Nešić: Policajac poginuo dok je časno obavljao dužnost, saučešće porodici
Foto: Fenba/Arhiva | Nešić: Policajac poginuo dok je časno obavljao dužnost, saučešće porodici

SARAJEVO - Policijski službenik Ozren Maran izgubio je život obavljajući časno i profesionalno plemenitu dužnost zaštite svih građana, rekao je Nenad Nešić, ministar bezbjednosti Bosne i Hercegovine, koji je uputio saučešće porodici policajca ubijenog u sinoćnjem terorističkom napadu u policijskoj stanici u Bosanskoj Krupi.

"Iskreno saosjećamo sa vama zbog ovog velikog gubitka. Dijelimo bol i stojimo uz vas u ovim tužnim i teškim trenucima. Stradao je od ruke teroriste, čiji motiv je netrpeljivost i mržnja prema svemu što je normalno i što predstavlja demokratske i civilizacijske vrijednosti. Zbog toga, moramo pobijediti teroriste koji napadima u Bosanskoj Krupi, ali i ranije na druge policijske stanice, žele srušiti bezbjednosni sistem i tako stvoriti prostor za širenje svojih radikalnih i necivilizacijskih ideologija", navodi se u saučešću Nešića.

On je povrijeđenom policajcu Avdi Hasanoviću uputio želje za brz i uspješan oporavak.

Istakao je da očekuje da se provede brza i detaljna istraga te otkriju i eventualni podstrekači na ovaj zločin i udar na državu i bezbjednosni sistem te adekvatno kazne za svoja nedjela.

Kako se navodi se u saopštenju Ministarstva bezbjednosti BiH, Nešić je iskazao spremost za svaku vrstu pomoći policijskim i pravosudnim institucijama u istrazi i zajedničkoj borbi protiv terorizma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije