BiH

Neradna nedjelja u Banjaluci plan Demosa

Neradna nedjelja u Banjaluci plan Demosa
Foto: Ustupljena fotografija | Neradnja nedjelja u Banjaluci plan Demosa

BANJALUKA - Kako bi građanima Banjaluke omogućili da provode više vremena sa svojim porodicama, a porodica je stub svakog društva, neradna nedelja je i više nego potrebna našim sugrađanima. To je cilj koji želim da ostvarim kao odbornik u Skupštini grada Banjaluka, poručila je Suzana Serdar, kandidat Demosa za odbornika u Skupštini grada Banjaluka.

"S obzirom da sam i sama zaposlena u privatnom sektoru, znam koliki bi veliki benefiti bili od neradne nedelje. Počevši od većeg ličnog zadovoljstva boljeg socijalnog života, manje stresa, sretnijih partnera, od boljih i skladnijih porodičnih i partnerskih odnosa, do onog najvažnijeg a to su srećna i zadovoljna djeca jer bi nedelja bila dan kada bi cijela porodica bila na okupu", ističe Serdar.

Ona kaže da ovo nema cijenu i da je ovo cilj za koji se treba i vrijedi boriti.

Prema njenim rečima da bi se neradna nedjelja kao ideja ostvarila u gradu Banjaluci potrebno je raditi i na otvaranju novih radnih mjesta i stvoriti privrednu klimu gdje će biti zadovoljni i poslodavci i radnici.

"Zainteresovanih investitora uvijek ima, ali ih treba pozvati da dođu u Banjaluku i da otvaraju nova radna mjesta. Politika Demosa je da građani budu na prvom mjestu i zato ćemo vrijedno raditi da obezbijedimo građanima kako i nova radna mjesta tako i neradnu nedjelju da mogu kvalitetno da se odmore i budu sa porodicom", ističe Serdar.

Ona kaže da bi ostvarila ove ciljeve potrebna joj je podrška građana Banjaluke.

"Nadam se i vjerujem da je stranka Demos vaš izbor, i da ćete na predstojećim lokalnim izborima 06. oktobra zaokružiti stranku Demos, nosioca naše liste gospodina Borana Bosančića, a ukoliko sam i ja vaš izbor moje ime ćete pronaći pod rednim brojem 31", poručila je Serdar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije