BiH

Nebojša Drinić: Naša simbioza s narodom pobjeđuje

Nebojša Drinić: Naša simbioza s narodom pobjeđuje
Foto: Ustupljena fotografija | Nebojša Drinić: Naša simbioza s narodom pobjeđuje

BANJALUKA - Djela su naše najmoćnije oružje i putokaz u napredniju i ljepšu Banjaluku. Dok su se naši politički oponenti iz skupštinske većine, poput najvećih štetočina za grad busali u prsa lažnim patriotizmom, konstantno sabotirajući razvoj grada, i podmetali nam klipove u točkove, mi smo radili svoje.

Rekao je to za "Nezavisne novine" Nebojša Drinić, kandidat PDP-a za odbornika u Skupštini grada Banjaluka.

Dodaje da su rezultati ove gradske vlasti sa Draškom Stanivukovićem na čelu vidljivi na svakom koraku grada.

"Gradonačelnik, ja i mnogi iz našeg tima smo rođeni u ratu, ali duboko osjećamo herojstvo naših slavnih predaka. Uložili smo nadljudske napore da vratimo bar mali dio duga najhrabrijim sinovima Republike Srpske. Poslije 30 godina Banjaluka je dobila centralno – spomen obilježje koje se uzdiglo i pobijedilo sve nedaće i podmetanja. Dok smo mi gradili spomenik našim poginulim borcima, Vlado Đajić i njemu slični su to nazvali rakom i prijetili da će nam počupati kolje", istakao je Drinić.

Navodi da je mnogo primjera opstrukcije ističući vještačko pravljenje saobraćajne gužve u gradu, prijetnje privrednicima sa kojima je grad dogovorio pogodnosti za penzionere putem kartica prijateljstva.

"U središtu naše politike je čovjek i od prvog dana pokušavamo da obezbijedimo bolji i kvalitetniji život za sve kategorije društva. Ponosan sam na mjere poput besplatnih udžbenika, besplatne legalizacije kuća, besplatnog prevoza za penzionere, uređeno šetalište kraj Vrbasa, sedam parkova. Uprkos svakodnevnim pritiscima, medijskom linču, ličnim diskriminacijama, mi radimo i gradimo. Banjaluka postaje moderan i napredan grad", kazao je Drinić.

Sva djela, kako navodi, na koja su ponosni uradili su u simbiozi sa građanima Banjaluke.

"Narod je naša snaga, naša uzdanica i dokaz da smo na pravom putu. Uvjeren sam da će 6. oktobra naši birači masovno glasati za Draška Stanivukovića za gradonačelnika i za našu listu PDPa. Ljudi vjeruju u našu viziju jače Banjaluke. Na našoj su strani istina i pravda i zato hrabro nastavljamo da se borimo za naš narod, za napredak i prosperitet Banjaluke", zaključio je Drinić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije