BiH

Narodni front: DA narodu i narodnim interesima

Narodni front: DA narodu i narodnim interesima
Foto: Ustupljena fotografija | Narodni front: DA narodu i narodnim interesima

BANJALUKA - U banjalučkom naselju Saračica sinoć je održan predizborni skup Jelene Trivić, kandidata opozicije za gradonačelnika Banjaluke i Narodnog fronta.

Veliki broj mještana Saračice i okolnih sela okupili su se da čuju program i poruke ove stranke.

"Mobilisan sam '91. godine i teško ranjen u prošlom ratu, ali sam preživio. Danas sam sebe mobilisao u Narodni front u borbi protiv nakardnog režima Milorada Dodika, ali i malog gradskog režima Draška Stanivukovića koji je najveći izdajnik opozicionih birača i biće zbog tog kažnjen", izjavio je Rade Stijaković, kandidat na listi Narodnog fronta i domaćin predizbornog skupa.

"Odlična atmosfera na Saračici kod našeg Radeta Stijakovića, kandidata broj 14 na listi Narodni front - Jelena Trivić", izjavila je Jelena Trivić.

Dodala je da je Banjaluka i dalje za promjene, te da "Banjaluka neće ni ovaj režim Milorada Dodika, a neće ni gradski režimčić Stanivukovića". Ističe da Banjalučani žele pogled u budućnost u kojem je svjetlo, u kojem vide budućnost za svoju djecu.

"Hvala narodu koji je zajedno s nama istrajan, odlučan i nepokolebljiv da 6. oktobra kažemo NE Dodiku, Stanivukoviću i tajkunima i da kažemo DA narodu i narodnim interesima. Banjaluka narodu!“ poručila je Trivićeva na kraju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije