BiH

Na tribinu Ujedinjene Srpske došlo 25 odsto onih koji izlaze na izbore

Na tribinu Ujedinjene Srpske došlo 25 odsto onih koji izlaze na izbore
Foto: Ustupljena fotografija | Na tribinu Ujedinjene Srpske došlo 25 odsto onih koji izlaze na izbore

KRUPA NA UNI - Ujedinjena Srpska je ubijeđena da će ovdje postići najbolji rezultat za načelnika i za odbornike, poručio je predsjednik stranke, dr Nenad Stevandić, na centralnoj tribini u Krupi na Uni.

U ovoj opštini Ujedinjena Srpska ima velika očekivanja. Ima svog  kandidata za načelnika, Miroslava Radakovića, ali i odborničku listu na kojoj je 17 imena. Ogromna posjećenost večerašnje tribine najava je i dobrog izbornog rezultata.

Stevandić je podsjetio da Ujedinjena Srpska nije bila u vlasti u Krupi na Uni, nije imala poluge moći, ali da je ipak mnogo uradila za školu ili za Hitnu pomoć, kojoj je obezbijedila sanitetsko vozilo.

"Građani koji ovdje žive dobro znaju gospodina Radakovića kao komandantna odbrane i kao nekog ko je zaustavio prodor neprijatelja, ko bi sutra bio njihova garancija za razvoj. On je čovjek kome najviše vjeruju", naglasio je Stevandić.

Kandidat za načelnika opštine, Miroslav Radaković, kaže da broj prisutnih građana na tribini predstavlja krunu dosadašnjeg rada Ujedinjene Srpske na terenu, ali i najavu izborne pobjede.

"Ujedinjena Srpska na izbore 6. oktobra ide spremna i organizovana. Nadamo se odličnim rezultatima, kako za odbornike, tako i na izborima za načelnika opštine", najavio je Radaković.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije