BiH

Milada Šukalo: Poseban tretman na operacionom stolu?

Milada Šukalo: Poseban tretman na operacionom stolu?
Foto: Arhiva | Milada Šukalo: Poseban tretman na operacionom stolu?

BANJALUKA - Izjava predsjednika Republike Srpske i SNSD-a Milorada Dodika da će oni koji ne glasaju za SNSD biti "posebno tretirani" na operacionom stolu ozbiljno zabrinjava, poručila je kandidat za odbornika u Skupštini grada Banjaluka Milada Šukalo.

"Ovo su prijetnje ljudima životom zbog glasa na izborima. To nije samo sramno, nego i direktan udar na osnovna ljudska prava", poručila je Šukalo i dodala:

"Pozivam sve građane da dobro razmisle kome daju svoj glas. Ne smijemo se plašiti jer ne postoji način na koji bilo ko može da vas ucijeni ili primora da glasate za njega. Sloboda izbora je pravo svakog pojedinca, a strah i prijetnje ne smiju imati mjesto u našem društvu.

Šukalo je podsjetila da su banjalučki ljekari su nedavno spasili život ubice iz Sanskog Mosta, kao i mnoge živote prije toga, bez obzira na porijeklo, prošlost ili djela tih osoba.

"U Banjaluci su spasavani životi vojnika bez obzira na obilježja na uniformi. Humanost i profesionalizam velike većine naših ljekara su neupitni, i sigurna sam da će tako ostati i dalje", rekla je Šukalo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije