BiH

Mihajilica: Nisu me eliminisali ni mnogo veći frajeri

Mihajilica: Nisu me eliminisali ni mnogo veći frajeri
Foto: N.N. | Mihajilica: Nisu me eliminisali ni mnogo veći frajeri

NOVI GRAD - Milanko Mihajilica, član Predsjedništva PDP-a iz Izborne jedinice 1 rekao je da opozicija u Novom Gradu izlazi na lokalne izbore sa jednim kandidatom za načelnika i zajedničkom listom za Skupštinu opštine što je jedinstven primjer u Republici Srpskoj.

On je, nakon što je Milko Grmuša, potpredsjednik PDP-a podnio ostavku u ovoj stranci zbog odnosa u Novom Gradu, rekao da je Dušan Gašić, kandidat za načelnika te da je jedan od stubova PDP-a.

"Uvjeren sam da će Gašić biti novi načelnik opštine Novi Grad te da ćemo nakon izbora ostati ujedinjeni, ali ne više opozicija, nego vlast koja je spremna da preuzme odgovornost i energično popravlja stanje u našoj opštini", saopštio je Mihajilica.

On je, kako je saopšteno "odbacio sve grube laži i insinuacije" izrečene na njegov račun u kontekstu odustajanja dosadašnjeg predsjednika OO PDP Novi Grad od načelničke kandidature. Naveo je i da se lično, ali i rukovodstvo stranke iskreno zalagalo da predsjednik OO PDP-a Novi Grad Aleskandar Janković bude kandidat, s tim da je još u martu izgubio podršku cijele opozcije.

"Istina je da su udruženim snagama sa dijelom SNSD u Novom Gradu mene pokušali politički eliminisati na način da me oblate i diskredituju, ali trebali su znati da u tome nisu uspjeli ni mnogo veći frajeri. Nemam namjeru svoje višegodišnjo opoziciono djelovanje, moju borbu za odlazak nenarodnog SNSD-ovog režima, promjenu vlasti u Novom Gradu i Republici Srpskoj, dokazivati bilo kome, a posebno ne pridošlicama iz SNSD i onima koji su sa njima bili u vlasti. Djela i rezultati govore za svakoga od nas. Mi danas imamo zajedničku listu i kandidata za načelnika iza kojeg stoji čitava opozicija i niko i ništa neće dovesti u pitanje našu pobjedu. Od oktobra počinje novo, bolje vrijeme za Novi Grad" saopštio je Mihajilica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije