BiH

Lolić pozvao građane da glasaju za Demos

Lolić pozvao građane da glasaju za Demos
Foto: Ustupljena fotografija | Lolić pozvao građane da glasaju za Demos

BANJALUKA - "Poštovani građani Banjaluke, molim vas da dobro razmislite kome ćete dati svoje povjerenje na predstojećim izborima jer od toga zavisi u kakvom gradu ćete živjeti naredne četiri godine", poručio je Vinko Lolić, kandidat Demosa za Skupštinu grada.

On je dodao da građani treba sami da odluče, vlastitom voljom i da ne nasjedaju na razna obećanja koja im mnogi nude.

"Dosta je bilo bahatosti, nepotizma i trošenja narodnih para u interesu raznih lobija", poručio je Lolić i pozvao građane da biraju časne ljude za koje smatraju da će ih na najbolji način zastupati u loklanom parlamentu.

Lolić je pozvao da građani biraju one ljude koje dobro poznaju, koji su dokazani u svojoj profesiji i koji će budžetski novac uložiti u dobrobit Banjaluke i svih njenih žitelja.

"Izaberite one koji će dati priliku vašoj djeci i unučadima da ostanu u našem gradu i da mogu da žive od svog rada", ističe Lolić.

On je apelovao da je neophodno vratiti socijalnu pravdu i jednakost pred zakonom jer su to osnovna ljudska prava koje niko ne smije da ugrozi.

"Živimo za našu Banjaluku i učinimo sve da bude dobro uređen grad, privredno razvijen i dovoljno prostran za sve stanovnike i za one koji dođu tu da ostanu", poručio je Lolić.

On je pozvao građane da daju svoj glas listi kandidatima Demosa za Skupštinu grada koji su uspješni, ostvareni i dokazani porodični ljudi.

"Glasajte za ljude iz naroda koji znaju domaćinski da rade i troše, a tako će se odnositi i prema gradskom budžetu, a sve u interesu građana i našeg lijepog grada", poručio je Vinko Lolić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije