BiH

Lazić: Političari treba da rade svakog dana za vrijedne domaćine

Lazić: Političari treba da rade svakog dana za vrijedne domaćine
Foto: Srna | Lazić: Političari treba da rade svakog dana za vrijedne domaćine

BIJELJINA- Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine Mikajlo Lazić najavio je da će insistirati na unapređenju sela i istakao da su sela hranitelji cijele Semberije i mnogo šire.

Lazić i nosilac odborničke liste SNSD-a Bijeljina Bojan Savić juče su sa organizacionim sekretarom ove stranke Igorom Dodikom posjetili domaćinstvo u semberskom selu Balatun gdje žive tri generacije Tomaševića.

"Dobri domaćini i plodna ravnica najveće su bogatstvo naše Semberije, a poljoprivredni proizvođači, posebno nova generacija mladih poljoprivrednika koja stasava u našim semberskim selima, su ti koji unapređuju proizvodnju i uvode nove tehnologije na imanjima svojih djedova i pradjedova", ocijenio je Lazić.

Prema njegovim riječima, u Semberiji ima mnogo takvih primjera, a SNSD će se potruditi da ih bude još više.

Savić je istakao da je podrška semberskom selu jedan od prioriteta.

"Baš kao što vrijedni domaćini cijele godine rade na svojim imanjima i političari treba da rade za njih svakoga dana, svake godine, a ne samo kad su izbori. To je koncept koji zastupamo i kog se držimo već 110 dana", rekao je Savić.

On je dodao da su kandidati SNSD-a Bijeljina obišli sva semberska sela i po nekoliko puta.

"Radimo svakoga dana i nastavićemo da radimo. Važan je tim i saradnja sa svima i upravo na polju saradnje imamo i najviše prostora za unapređenje, kako u Bijeljini i Semberiji, tako i na relaciji sa republičkim institucijama", zaključio je Savić, a piše Srna-

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije