BiH

Kresojević pozvao Ninkovića da zakaže sjednicu

Kresojević pozvao Ninkovića da zakaže sjednicu
Foto: Ustupljena fotografija | Kresojević pozvao Ninkovića da zakaže sjednicu

Bojan Kresojević, gradski menadžer, pozvao je danas predsjednika Skupštine grada da zakaže sjednicu zbog problema sa vodosnabdijevanjem.

"Pozivam predsjednika Skupštine da zakaže sjednicu za vodosnabdijevanje u zakonskom roku, do 19. septembra", istakao je Kresojević.

Kako je dodao, prije nekoliko dana predsjednik Skupštine je rekao da je zakonski rok za zakazivanje sjednice Skupštine grada dva mjeseca, te da će zakazati sjednicu ukoliko bude potrebe.

"Ponovo šaljemo prijedlog odluke za rješavanje problema vodosnabdijevanja u potkozarskim mjesnim zajednicama, kao i inicijativu za zakazivanje sjednice Skupštine grada", rekao je on.

Pored toga, napomenuo je da je 1.358 građana potpisalo peticiju za vodu, koji jasno kažu da ima potrebe za održavanjem sjednice Skupštine grada.

"Na tribinama SNSD-a se moglo čuti da oni podržavaju bolje vodosnabdijevanje u potkozarskim mjesnim zajednicama. Da bismo saznali da li je ovo predizborno obećanje samo obećanje ne moramo čekati izbore, znaćemo već 19. septembra", zaključio je on.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije