BiH

Kondić: Stanivuković znao i ćutao tri godine o stanju u Gradskom groblju

Kondić: Stanivuković znao i ćutao tri godine o stanju u Gradskom groblju
Foto: Ustupljena fotografija | Kondić: Stanivuković znao i ćutao tri godine o stanju u Gradskom groblju

BANJALUKA - Gradonačelnik u zadnjim danima kampanje otkriva kriminal u Gradskom groblju, a za sve to je znao i ćutao tri godine, rekao je Nemanja Kondić, odbornik Narodnog fronta u Skupštini grada Banjaluka.

Kondić podsjeća da su do zadnje godine mandata gradonačelnik i SPS  bili koalicija, te da je bivši direktor Grbić iz SPS-a je bio izbor gradonačelnika.

"Dok je bio njegov koalicioni partner nije htio da se petlja u njegov rad, branio je svojim odbornicima da diskutuju negativno o tome. Znao je da su izvještaji fingirani i upozoravali smo ga svi na to. Groblje predaje izvještaj gradonačelniku i skupštini svake godine i sad hoće da nas ubijedi da se ništa nije primjetilo 3 godine, te da se odjednom otkrio kriminal u Groblju", rekao je Kondić.

Kondić dodaje da od ukazivanja na kriminal niko nema ništa, te poziva gradonačelnika da podnese krivične prijave protiv odgovornih.

Dodaje i da je gradonačelnikovo ponašanje licimjerno, jer svoje kadrove štiti i pokriva na sve načine, a ukazuje na njihov kriminal tek kad mu okrenu leđa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije