BiH

Kojić odgovorio Dodiku

Kojić odgovorio Dodiku
Foto: DEMOS | Kojić odgovorio Dodiku

PALE – Dejan Kojić, kandidat Demosa za načelnika Pala, poručio je da on nikada nije častio kafanu kada je podignuta optužnica protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

"Žao mi je što je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, po ko zna koji put, izložen lažima svojih partijskih kolega, koji mu, u pokušajima da pribave različite lične koristi i sakriju sopstvene propuste i marifetluke, plasiraju izmišljotine. Žao mi je i što im predsjednik, na temelju očekivanja da imaju minimum ljudskosti i obraza, vjeruje", naveo je Kojić.

Pozvao je da se objelodani kada i gdje je on častio kafanu zbog optužnice protiv Dodika.

"Onoga ko je tu laž plasirao predsjedniku zamolio bih i da navede makar jednog svjedoka tog događaja i da kaže zašto je, ako se to desilo po podizanju optužnice što je bilo prije godinu dana -  o tome ćutao sve do sada? Reći ću vam ja – iz razloga što se nikada nije desilo", istakao je Kojić, te nastavio:

"A ako nađete ijedan dokaz tih svojih tvrdnji - ja ću ustati i javno reći da nisam dostojan glasova svojih sugrađana, jer ne poštujem nešto za šta su se oni krvlju borili - instituciju predsjednika Republike Srpske".

Kazao je da se nada da će Dodik uvidjeti ko su "pojedinci iz njegovog okruženja koji mu nanose više štete nego koristi i poslati ih u političku istoriju, gdje im je mjesto".

Vezane vijesti:

Dodik: Kojiću nikada neću oprostiti izdaju

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije