BiH

Jelena Trivić: Stanivuković pokušava da vara samohrane roditelje

Jelena Trivić: Stanivuković pokušava da vara samohrane roditelje
Foto: Ustupljena fotografija | Jelena Trivić: Stanivuković pokušava da vara samohrane roditelje

BANJALUKA – "Pozivam mlade bračne parove i samohrane roditelje da ne nasjedaju na obmane odlazećeg gradonačelnika Draška Stanivukovića", izjavila je Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta. Ona je objasnila da Da bi grad Banjaluka mogao dodijeliti zemljište bilo kome, o tome mora postojati odluka Skupštine grada Banjaluka.

"Takvu odluku Skupština grada Banjaluka nikada nije donijela, iako je koalicija PDP-SNSD imala dovoljno ruku za tako nešto", naglasila je ona.

Trivićeva navodi da je u razgovoru sa nekoliko iskusnih advokata dobila informaciju da bi u slučaju da neko potpiše ugovor o dodjeli zemljišta sa gradom, Pravobranilaštvo Republike Srpske moglo na sudu bez problema ishodovati oglašavanje ništavim takvog ugovora.

"U tom slučaju prevareni građani bi morali platiti i po nekoliko hiljada maraka troškova postupka. Shvatam da je Stanivuković u očaju zbog katastrofalnog rejtinga, pa pokušava da lažnim obećanjima povrati dio izgubljenog rejtinga. Ali da Stanivuković pokušava da vara samohrane roditelje, to je previše čak i za lažova njegovog kalibra", zaključila je Jelena Trivić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije