BiH

Jelena Trivić: Milorad Dodik pokazuje da uvijek može gore

Jelena Trivić: Milorad Dodik pokazuje da uvijek može gore
Foto: Arhiva | Jelena Trivić: Milorad Dodik pokazuje da uvijek može gore

BANJALUKA - Kada mislite da ne može gore, Milorad Dodik vas iznova iznenadi da uvijek može gore, izjavila je Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta.

"Nekada je prijetio radnicima termoelektrana, penzionerima, da neće dobiti plate ili pomoć ukoliko ne glasaju za njegove kandidate. Nedavno je otišao korak dalje i zaprijetio ljudima životom. Izjava da su pacijentima smanjene šanse da prežive ukoliko ne glasaju za kandidata SNSD-a Nikolu Šobota je vrhunac Dodikove političke i ljudske monstruoznosti", dodaje ona.

Ističe da je još gore to što brojni doktori oko njega, prije svega Nikola Šobot, a potom i  Vlado Đajić i nakon dva dana o tome ćute.

Trivićeva pita gdje su oni polagali Hipokratovu zakletve?!

"Možda u Dodikovom kabinetu", ističe i dodaje:

"Ovo je samo dokaz da Nikola Šobot nije nikakva nestranačka ličnost nego još jedan u nizu Dodikovih poslušnika sa kojim može da se upravlja na džojstik. U Šobotovom slučaju, za razliku od brojnih drugih poslušnika Milorada Dodika, stvar je još gora: jedan džojstik drži Dodik, a drugi Đajić i ne zna se šta je gore", navodi Trivićeva.

Ona vjeruje da Banjalučani shvataju da njima ne treba gradonačelnik na džojstik i da uveliko shvataju da je politika Milorada Dodika najveća prijetnja Republici Srpskoj.

"Pozivati Đajića i Šobota da se ograde od Dodikovih izjava je iluzorno. Oni da imaju imalo savjesti ne bi bili s Dodikom. Istim onim Dodikom koji je uništio Republiku Srpsku i raselio trećinu njenog stanovništva. A sada ljudima prijeti životom. Vrhunac beščašća", zaključuje Trivićeva u svom saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije